patu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Pan Sandacz ze Szczecina i nowa życiówka foto jakie jest takie jest niestety nie było nic lepszego pod ręką do pstryknięcia Wojtek, ładny sandacz - gratki.Nie przejmuj się, Ci którzy nie znają rewirów nie wiedzą, że metr od Twojej prawicy jest gruuba woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Wojciech B,Hlehle.Gratuluje kolejny raz pięknych sandaczy A tło naturalne bez photoshopa jest najlepsze nawet jak jest zwykłym pomazańcem murkowym.Wole to niż,odpicowane wymysły żeby nikt inny nie wiedział gdzie rybka złowiona bo pewnie wszyscy tam polecą i bedą łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Wojtek B, Hlehle- gratuluje ładnych sandałków.Dodatkowo dla Wojtka słowa otuchy:) - znam miejsce, a fotka taka naturalna. Docinkami nie ma się co przejmować. Jakby w tle była palma to dopiero byłaby afera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Daniel, gratulacje.. PS. W czym tak rozjaśniłeś fotkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ryba złapana w centrum szczecina z wysokiego betonowego nabrzeża W Warszawie też kilka takich ujęć by się znalazło Sandałek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Daniel, gratulacje.. PS. W czym tak rozjaśniłeś fotkę?? Tym razem ryba złowiona rano (stąd latarka na głowie). Było już jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki panowie za dobre słowo dzisiaj kolejny wypad jeżeli okaże się owocny postaram się o bardziej wyjściowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Dzięki panowie za dobre słowo dzisiaj kolejny wypad jeżeli okaże się owocny postaram się o bardziej wyjściowe fotki Fotki dobre są. Najważniejsze zeby pies był wyjściowy PS: Odnośnie Twojego podpisu ... nie przesadzaj, jest ich wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 heheh no tak muszę go zmienić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Gratuluje Wojti ładnego sandacza Kiedys latałem ostro po miejskim odcinku plus ParnicaBrzydko ale cos w sobie ma ta woda(tz.rybki)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Mi coś ostatnio szczęście nie sprzyja w sobotę wypiął mi się przy nogach +- 85.W niedziele połowiłem ilościowo ale bez okazu .Dzisiaj złowiłem jednego około 55 i spiął mi się duży klocek .Od jutra znowu maraton .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Daniel znów wymiata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tomi, chyba ta kawa z mlekiem za plecami je tak pobudza .Gratuluję następnego zeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Patu taka woda jest na sadacza idealna .Tylko trzeba je dłubac pod samymi brzegami .Ten ze zdjęcia wziął spod tego krzaczka który jest za ogonem sandacza w zasadzie pod nogami.Gum rwie się co niemiara ale efekty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tomi78 gratuluje pięknego sandacza,ładnie punktujesz na tej powodziowej wodzie.Metoda na wstawianego daje efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Patu taka woda jest na sadacza idealna .Tylko trzeba je dłubac pod samymi brzegami .Ten ze zdjęcia wziął spod tego krzaczka który jest za ogonem sandacza w zasadzie pod nogami.Gum rwie się co niemiara ale efekty są Wiem, wiem...u nas tez 3mają sie blisko brzegów - choć woda bardziej przypomina mocną herbatę niż kawę z mlekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 u mnie zawsze na skoku wody w górę podchodzą pod brzeg i kąsają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ciesze się, że szanownym kolegom zapewniłem rozrywkę Ryba złapana w centrum szczecina z wysokiego betonowego nabrzeża wiec ciężko spodziewać się landszaftu z parku krajobrazowego Szybka fotka zrobiona w miejscu podebrania i ryba poszła do wody wiec nie wiem gdzie jest problem. Jeżeli nie mieści się w estetycznych kanonach j.pl zawsze można usunąć <_< wojtek juz widze miny murkowcow w chwili gdy wypuszczales sandala... swoja droga ciekawwym jest fakt ze ci kopa nie zasadzili w trakcie wypuszczania... przeciez: Panie tyle miecha, jak jej Pan nie chcesz to oddaj mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wojtek juz widze miny murkowcow w chwili gdy wypuszczales sandala... swoja droga ciekawwym jest fakt ze ci kopa nie zasadzili w trakcie wypuszczania... przeciez: Panie tyle miecha, jak jej Pan nie chcesz to oddaj mi... O dziwo w okolicy nie było żadnego szarpaka wiec obyło się bez zbędnych emocji i bólu serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mariano a co to za metoda na wstawianego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ...ala vertical ... stawiasz gumę w miejscach potencjalnego przebywania drapieżnika. Podobnie łuska się pstrągi przy dołach i rynnach przyburtowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Dzięki @Patu za dobre wytłumaczenie Też miałem coś takiego na myśli.Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Coraz więcej pięknych mętnookich, jednak w takiej już jesiennej, nieco smutnej szacie.... Wracając wspomnieniami do pewnej uaplnej, czerwcowej nocy....Spirit to nie tylko bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 a tutaj sceneria iście żałobna co by nie powiedzieć grobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Wczoraj i dzisiaj walczyliśmy od 5 rano do południa .Wczoraj Tomek złowił klocka a ja 60tke ,dzisiaj zamiana ja klocka i jedego mniejszego a Tomek 60tke.Sandałki złowione na białe kopytka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi