Skocz do zawartości

Sandacze 2010

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Guzu troszkę poświęcić się trzeba ale efekty są :D .Rano wstawanie o 4 szybkie łowienie do 6 i praca potem powrót po pracy od 18 do 21 w weekend od 4 do 11 i tak w kółko .

Dorypani już jesteśmy strasznie ale czego sie nie robi dla naszych zanderów.Aż strach pomyśleć że jeszcze trzy miesiące łowienia ;)

Janek ciągle licze na metrusa będzie mega ciężko ale bez walki się nie obejdzie B) . B)

Od wtorku znowu maraton

Tomi, dzisiaj czytałem w WŚ że ogólnie była tam u Was sandaczowa rzeźnia. Bardzo dużo ryb powyżej 80cm, a największy 113cm. Cieszyć się tylko że nie można łowić w Goczałach z łodzi bo w tym momencie to matecznik dużych ryb.

Gratualuję i pozdrawiam

W

Tomi, dzisiaj czytałem w WŚ że ogólnie była tam u Was sandaczowa rzeźnia. Bardzo dużo ryb powyżej 80cm, a największy 113cm

EEE Wujek, zaluj ze nie widziales tego co padl na Glebinowie...137 :mellow:

Guzu

p.s. swoja droga szkoda, ze tak gwaltownie tamten temat zmarl...

Guzu, fotkę pokazał mi kolega i prosił o dyskrecję, szanuję czyjąś wolę, więc zdjęć nie będzie. W WŚ jest zdjęcie 92cm i człowiek który jest autorem pisze że przy nim na drugim brzegu padł ten 113. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ja tylko przekazuję co było napisane w artykule.

Janek pamiętaj że papier wszystko przyjmnie . :D

JA nie widziałem ani nie słyszałem o rybie powyżej metra a jestem na bieżąco w temacie .Żeby było ciekawiej to nie widziałem ani jednego złowionego szczupaka ani nie słyszałem żeby ktoś złowił :unsure: .A może oni łowili na jakimś mega eldorado a my tylko 80tki łowimy ;) Znam gości którzy mają dużo złowionych 90tek z +ale ani jeden nie złowił metrówki nawet o takij rybie nie słyszeli.Janek dla większości którzy nie sa na miejscu Goczały to matecznik ale jest jedno ale RYBACY.JAk kupowałem licencje to rozmawiałem w rybaczówce z ich szefem największy tegoroczny sandacz złowiony w sieć miał 98 cm.Mówił że metrówki łowią sporadycznie .Ale dla pobudzenia wyobrażani nich będzie że złowił ktoś 113 :D B)