Guzu Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Tomi, Ale dajecie czadu. naprawde PIEKNA SPRAWA! Pozdrawiam i gratuluje Guzu p.s. jakiego masz zyciowego sandaczyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Macie co robić, czuję że jeszcze przywalicie niejednego kabana w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 tomi78 gratuluję coś pięknego te sandacze:) Marzy mi się taki:Ppozdro Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Guzu troszkę poświęcić się trzeba ale efekty są .Rano wstawanie o 4 szybkie łowienie do 6 i praca potem powrót po pracy od 18 do 21 w weekend od 4 do 11 i tak w kółko .Dorypani już jesteśmy strasznie ale czego sie nie robi dla naszych zanderów.Aż strach pomyśleć że jeszcze trzy miesiące łowienia Janek ciągle licze na metrusa będzie mega ciężko ale bez walki się nie obejdzie . Od wtorku znowu maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Zastanawia nie tylko wielkosc ale i regularnosc godna pozazdroszczenia i pogratulowania.A moze to te same ciagle na hak sie pchaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_d Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ładne rybki, gratuluje! Możesz kolego @tomi78 zdradzić jak łowisz przy tak wysokim stanie, jak prowadzisz gumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzisiaj łowiłem sam Tomi w pracy efekt jeden klocek i kilka średniaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Chyba przestanę wchodzić na ten wątek dla spokoju ducha <_< Gratulacje dla obu Tomków - wymiatacie i kropka. Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Zapisze sie do Was na nauki łowienia sandaczy Wielkie gratki za łowienie taakich sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nie no aż mi paszcza opadła z wrażenia, jak wy to robicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Czekają na powódź . Piękne ryby gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 DZisiaj szybki wypad przed pracą na dwie godzinki efekt 80 + i około 55 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Niesamowite wyniki robicie. Gratulacje!!! Coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mistrzostwo Świata chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dzisiaj łowiłem sam Tomi w pracy efekt jeden klocek i kilka średniaków A gdzie ten klocek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Agrabi nie chciał pozować i pitnoł zanim Tomek wyciągnął aparat .Ale podebrany do reki czyli zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Bajka Chłopaki. Gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tomi, dzisiaj czytałem w WŚ że ogólnie była tam u Was sandaczowa rzeźnia. Bardzo dużo ryb powyżej 80cm, a największy 113cm. Cieszyć się tylko że nie można łowić w Goczałach z łodzi bo w tym momencie to matecznik dużych ryb.Gratualuję i pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tomi, dzisiaj czytałem w WŚ że ogólnie była tam u Was sandaczowa rzeźnia. Bardzo dużo ryb powyżej 80cm, a największy 113cm EEE Wujek, zaluj ze nie widziales tego co padl na Glebinowie...137 Guzu p.s. swoja droga szkoda, ze tak gwaltownie tamten temat zmarl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jeśli myślimy o tej samej rybie to ją widziałem Guzu, są takie sandałki, sam widziałem fotkę ryby 112cm i wierz mi że tyle miała w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Panowie, to pokazcie tego 112 Ja nie mam WS Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Guzu, fotkę pokazał mi kolega i prosił o dyskrecję, szanuję czyjąś wolę, więc zdjęć nie będzie. W WŚ jest zdjęcie 92cm i człowiek który jest autorem pisze że przy nim na drugim brzegu padł ten 113. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ja tylko przekazuję co było napisane w artykule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Acha, dzieki Wujku za wyjasnienie no w kazdym razie PIEKNA ryba. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Janek pamiętaj że papier wszystko przyjmnie . JA nie widziałem ani nie słyszałem o rybie powyżej metra a jestem na bieżąco w temacie .Żeby było ciekawiej to nie widziałem ani jednego złowionego szczupaka ani nie słyszałem żeby ktoś złowił .A może oni łowili na jakimś mega eldorado a my tylko 80tki łowimy Znam gości którzy mają dużo złowionych 90tek z +ale ani jeden nie złowił metrówki nawet o takij rybie nie słyszeli.Janek dla większości którzy nie sa na miejscu Goczały to matecznik ale jest jedno ale RYBACY.JAk kupowałem licencje to rozmawiałem w rybaczówce z ich szefem największy tegoroczny sandacz złowiony w sieć miał 98 cm.Mówił że metrówki łowią sporadycznie .Ale dla pobudzenia wyobrażani nich będzie że złowił ktoś 113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 O to prawie ja 135 cm z Mietkowa Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi