tofik Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cześć Yoko! Ten sandał ..... dech zapiera. PozdrawiamRemekRemek może jako spec od focenia ....ocenisz na ile wielki był ten sandacz,a na ile łowca miał dłuuuuuuugie ręce ? bo szczerze mówiąc nie wiem jak ocenić tego sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cholerka,nie zauważyłem linku pod zdjęciem teraz to już na pewno nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Tofik, sandacz jest minimalnie tylko wystawiony do obiektywu ale .... po samej rybie (budowa) widać, że to KOLOS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cześć Yoko! Ten sandał ..... dech zapiera. PozdrawiamRemekRemek może jako spec od focenia ....ocenisz na ile wielki był ten sandacz,a na ile łowca miał dłuuuuuuugie ręce ? bo szczerze mówiąc nie wiem jak ocenić tego sandała Ten sandal to chyba na sterydach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ten 104 nie ma, ale nasz swojski, polski i fotka bez efektów specjalnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Taki też oko cieszy A cóż on tam ma w pysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 A cóż on tam ma w pysku?Killera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Fajny grubcio...wydaje się jakby miał zaraz zassać RH niczym spaghetti Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Na wiślane sandacze tylko RH12 już nie raz się o tym prrzekonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Redzi, to tylko słowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Puste słowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Piękne sandacze @Redzi,@Robert.Dobrze,że zakupiłem kilka RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Redzi, to tylko słowa.Bez dozbrójki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 a po co ? przeciez lykaja ta gume az milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Druga kotwiczka jest tylko po o aby ryba nie połknęła solidnie pierwszej, bo się wbija najczęściej na zewnątrz szczęki. Potem w czasie holu ta pierwsza wylatuje i się wyciąga mylne wnioski, że się zapięła na drugą. Łowię drugi rok tylko na przednia i wszystkie ryby mają ukleje głową do przełyku. Nie miałem jeszcze słowa skargi na takie zbrojenie chociaż trudno było przekonać ogół. Napisze jeszcze jak łowimy bo dostaje sporo maili w tym temacie. Kotwiczę tuż przed główką od strony nurtu. Jak daleko od warkocza zależy od tego jak daleko warkocz odchodzi i który jego fragment mnie najbardziej interesuje. Przy wysokiej wodzie u mnie sandacze są raczej dalej jak warkocz słabnie. Przy niskiej na samej górze. Prowadzę jak najbliżej warkocza od strony spokojnej wody. Podrywam energicznie a potem nawijam. Prędkość nawijania zależy od uciągu. Generalnie średnie tempo. Nie jest to tak istotne bo to podrywanie prowokuje a opat do dobry moment do ataku. Ja akurat mam więcej brań na podrywaniu a nie opadzie. Ale to nie istotne kiedy łyknie, ważne by łyknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A u mnie na wodzie o malym przeplywie lepiej orientuja sie w opadajacego. w podnoszonego to mialem brania...w verticalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Uciąg wody to temat rzeka. Ma ogromny wpływ na zachowanie ryb i jest często kluczem przy ich szukaniu. Opisałem jak jest u mnie ale wiem, że nie wszędzie jest to optymalne. Tomek Sulej mi pisze, że u niego skaczą lepiej na prowadzoną równomiernie. Nie wiem tylko czy łowi w poprzek nurtu czy jak ja praktycznie pod prąd, lub pod prąd po ostrym skosie. Podejrzewam, że nasze ryby z szybkiego nurtu są bardziej nerwowe więc podrywanie jest masakrycznie skuteczne. Tak więc trzeba próbować rożne warianty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 widzę że coś łowicie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jakoś puste słowa szybko uzupełniłeś Rybki znajome może jutro też coś się zawiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 a po co ? przeciez lykaja ta gume az miloraczej aż niemiło. przy takim agresywnym sposobie żerowania i od głowy (no i bez tej dozbrojki antypołykowej) często trzeba ciąć kotwice, czy zazwyczaj daje się radę wypiąć delikwenta? ładne rybki, gratuluję! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 daje sie rade. 1 kotwica owner st 41. konczy sie swobodna tuszka, a glowka z golym drutem zostaje smutno w rekach to nie wobler z plastiku ABS.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Dają się spokojnie wypinać w dodatku my nie stosujemy zadziorów więc jest jeszcze łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Super! Chciałbym to sam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nie wiem jak i czym Wy łowicie te sandacze, że macie takie koszmarne doświadczenia. Jedyna kotwiczka jaką ciąłem siedziała w moim palcu. Z żadnej ryb tak łatwo mi się nie wyjmuje przynęt jak z sandacza. No ale wszystko możliwe bo widziałem takiego który przy zacięciu obrywał sandaczom szczęki. Ten lód to ławka w łódce, bo to była szybka fotka. Szybka bo u mnie C&R na sandaczach się nie kończy, jak dla większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi