Maynard Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ja nie mam takich koszmarnych doświadczeń, moje przynęty mają zazwyczaj pojedynczy hak, a ryby nie są takich rozmiarów, by zasysały głęboko większe gumy, niestety. Chodziło mi tylko o tę fotę sandacza z kotwicą RH, która jakby weszła w skrzela. Ja zacinam obszernie, bo łowię średnio szybkim kijem i nikomu niczego nie urwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kotwiczka jest pod główką zahaczona o tarkę z drobnymi zębami. Jak ja tylko dotknąłem to się wyhaczyła. I tak mam najczęściej, zero szamotania. proszę o zachowanie kultury dyskusji friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odrzański, jesienny sandaczowo-boleniowy klimacik. Ostatnio same takie, nic większego nie chce zapozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Patryk patrz ten cytat... proszę o zachowanie kultury dyskusji friko ... trochę przeginasz z tą kulturą dyskusji. Nie bierz słów władzy do serca. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kolega Friko właśnie przechodzi do następnego etapu, od cenzury do tresury. Niedługo będziemy ćwierkać jak panienki z pensjonatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 proszę o zachowanie kultury dyskusji friko ... trochę przeginasz z tą kulturą dyskusji. Nie bierz słów władzy do serca. Gratki. ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Watek cos spada na druga strone. Niedobrze. Rzucimy go na pierwsza. Pazdziernikowy sandaczyk.foto statyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Gratki Marcel.Fajny, słoneczny i nieźle najeżony psiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dzieki Pat.Co prawda wszystkie rybki sa sliczne, ale mysle ze sandacz jest najbardziej fotogeniczny po ,, najezeniu ,, sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No to kolejny najeżony http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=963&se ssionid=073269a4a6387ad77a81615617860d3b PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Taki rybnicki ten zanderek Jak wygladały ogólnie wyniki na tym zbiorniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Kilka fotek z pierwszego w tym roku sandaczowania Łowiłem z ojcem który pierwszy raz w życiu łowił sandały, na szczęście był pojętnym uczniem Pierwszy sandał seniora w życiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 No no... Taki pierwszy raz nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 I moje dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Brawo Wujek i Wujek Senior Bardzo ladne sandacze!Jesienne klimaty pelna geba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Jeszcze dwa ujęcia, z przodu i moment wypuszczania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 super psioki wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Gratki dla Wujek Team - fajne burtowe zedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ładne rybki i fotki, tylko ten Twój oczoje.... kombinezon Trochę nie pasuje do kolorów jesieni Gratki Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Piekne sandacze. Gratulacje Może kilka słów na temat okolicznosci połowu uda nam sie usłyszec np. charakterystyka łowiska (głebokosc, struktura dna) gramatura główki, rodzaj przynety itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Piekne sandacze. Gratulacje Może kilka słów na temat okolicznosci połowu uda nam sie usłyszec np. charakterystyka łowiska (głebokosc, struktura dna) gramatura główki, rodzaj przynety itp. Czemu nie Miejsce jak widać to wiślana dzika burta, z leniwym nurtem i głęboką na ok 3,5m wodą, czyli jesienny standard. Dno twarde z pojedynczymi zaczepami, przynęta gumy w kolorze seledyn i jeden mój duży na brąz, główka 25g, plecionka 20Lb, kij Cabellas 2m do 42g, brania z opadu, czyli Ameryki nie odkryłem. O namiary GPS proszę mnie nie pytać pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 No no no, pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Kiedy mial miejsce ten wspanialy polów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Nieźle. Jeśli spadło Wam Panowie coś grubszego, to wypad rewelacyjny, a jak nie, to 'tylko' wyjątkowo udany Gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Bardzo ładne sandacze, kurcze duża rzeka i łódka też mi się bardzo podobają, muszę kiedyś spróbować. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi