Skocz do zawartości

Sandacze 2010

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dziękujemy wszystkim :D

Tomek, ważne że kombinezon nie przeszkadzał rybom, mnie tym bardziej :D , szczególnie że najcieplej nie było. Tak ubrany mógłbym siedzieć jeszcze całą noc.

Kuba, połów miał miejsce w dniu wczorajszym.

Spadł mi jeszcze jeden, ale po walce większy niż te chyba nie był, więc dzień był wyjątkowo udany :D

pozdrawiam

wujek

Piekne sandacze. Gratulacje :D

Może kilka słów na temat okolicznosci połowu uda nam sie usłyszec np. charakterystyka łowiska (głebokosc, struktura dna) gramatura główki, rodzaj przynety itp.

Czemu nie :D Miejsce jak widać to wiślana dzika burta, z leniwym nurtem i głęboką na ok 3,5m wodą, czyli jesienny standard. Dno twarde z pojedynczymi zaczepami, przynęta gumy w kolorze seledyn i jeden mój duży na brąz, główka 25g, plecionka 20Lb, kij Cabellas 2m do 42g, brania z opadu, czyli Ameryki nie odkryłem. O namiary GPS proszę mnie nie pytać :D

pozdrawiam

wujek

Wielkie dzieki za opis :D Cztery 70(+)(-) na jednej wyprawie to naprawdę wynik rewelacyjny!

Gratuluje poraz drugi Janie. Tata chyba zadowolony?

Masz racje w tym co piszerz, taki wynik sporadycznie sie zdarza.

Nie pisze to z przekory, ale z tego ze stojac 8 - 10 h na dobrym miejscu mamy moze 5 bran. Nie licze tu sandaczy 30cm, ktorymi niektorzy sie podniecaja. Ci co ,, zyja ,, na Wisle musza chyba to potwierdzic.

• 2 tygodnie później...