Friko Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 No Janek, rewelacja. To że Seniora wprowadził w temat sandaczy, nie ma co żeby tylko nie nabrał przekonania że teraz to tak zawsze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dziękujemy wszystkim Tomek, ważne że kombinezon nie przeszkadzał rybom, mnie tym bardziej , szczególnie że najcieplej nie było. Tak ubrany mógłbym siedzieć jeszcze całą noc.Kuba, połów miał miejsce w dniu wczorajszym.Spadł mi jeszcze jeden, ale po walce większy niż te chyba nie był, więc dzień był wyjątkowo udany pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Piekne sandacze. Gratulacje Może kilka słów na temat okolicznosci połowu uda nam sie usłyszec np. charakterystyka łowiska (głebokosc, struktura dna) gramatura główki, rodzaj przynety itp. Czemu nie Miejsce jak widać to wiślana dzika burta, z leniwym nurtem i głęboką na ok 3,5m wodą, czyli jesienny standard. Dno twarde z pojedynczymi zaczepami, przynęta gumy w kolorze seledyn i jeden mój duży na brąz, główka 25g, plecionka 20Lb, kij Cabellas 2m do 42g, brania z opadu, czyli Ameryki nie odkryłem. O namiary GPS proszę mnie nie pytać pozdrawiamwujek Wielkie dzieki za opis Cztery 70(+)(-) na jednej wyprawie to naprawdę wynik rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Gratki @wujek nieźle połowiłeś razem z ojcem Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Gratki @wujek nieźle połowiłeś razem z ojcem Tak trzymać Redzi, dzięki.Dreyk, te dwa miały bliżej 80-at niż 70.Friko, rzeczywiście taki wynik na pierwszym w życiu sandaczowaniu może być bardzo mylący jak jest naprawdę.pozdrawiamW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Gratuluje poraz drugi Janie. Tata chyba zadowolony?Masz racje w tym co piszerz, taki wynik sporadycznie sie zdarza.Nie pisze to z przekory, ale z tego ze stojac 8 - 10 h na dobrym miejscu mamy moze 5 bran. Nie licze tu sandaczy 30cm, ktorymi niektorzy sie podniecaja. Ci co ,, zyja ,, na Wisle musza chyba to potwierdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dzięki Marcel, ojciec bardziej niż zadowolony, ja też że złowił sobie sandacza bo to piękna ryba pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dzisiejsza sobota w lubelskiech klimatach 4 rybki najwieksza 90 tka no i koledze przy podbieraniu spadla sporo wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dzisiejsza sobota w lubelskiech klimatach 4 rybki najwieksza 90 tka no i koledze przy podbieraniu spadla sporo wieksza Piękny, tłusty sandał!Napisałbyś coś więcej o okolicznościach połowu?Metoda, przynęta, typ łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Radek, gratulacje, piękne ryby! Ja ciekaw jestem co to za woda... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dziewięćdziesiątka Fantastyczna ryba!!Szczere gratulacje z nutką zdrowej zazdrości(ku własnej motywacji ) PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forelle21 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Dołączam świeżą (23.10.2010) zdobycz - sam tu też jestem świeży.92cm, ponad 9kg, skusił sie na białą włosiankę własnej roboty 12 gr, w korycie nurtu Narwi, za Pułtuskiem. Pozdro dla Wszystkich,Wojtek N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Piękny, gratki Wojtek! Cieszy, że w Narwi też takie pływają. Witam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Piękne sandacze. Zanim pogratuluje spytam szczęśliwych niewątpliwie łowców czy ryby wróciły do wody, bo nie ukrywam, że nie wszystkim gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Piękne sandacze. Zanim pogratuluje spytam szczęśliwych niewątpliwie łowców czy ryby wróciły do wody, bo nie ukrywam, że nie wszystkim gratuluje ten narwiański na pewno ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Piękne sandacze. Zanim pogratuluje spytam szczęśliwych niewątpliwie łowców czy ryby wróciły do wody, bo nie ukrywam, że nie wszystkim gratuluje zaspokajam Twoją ciekawość aczkolwiek mysle że nie na miejscu jeżeli chodzi o moją rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Radek, nie lubię być adwokatem, ale jestem na 100 % pewien że nie chodziło o Twoje zdjęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Panowie, wracamy do sandaczy 2010. Historie wokolfilmowo - krzakowe wyladowaly w watku o wlasciwym tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak wracamy to wracamy. 0,8m z Wisłoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 beautiful zander !!! Gratuluję i zazdroszczę pozytywnie takiego wyniku bo ja na razie nie mogę się dobrać do większych niż 50-60cm na mojej Wisełce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Przepiekny...marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Fajna ryba gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Fajny rybek, gratki Wziął na woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Gratki x 2, (znam takich co by napisali 105) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Łukasz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi