patu Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki Daniel.Wszystko w jak najlepszym porządku - jest woda, są ryby . Dawid dzięki, ale sam bym się z chęcią zapisał na takowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Chudy ale wściekły Portrecik zanderka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 No to i ja może dołożę portrecik z wilczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Skromna 60tka ale jest...tak dla podtrzymania wątku Bardzo sympatyczna fotka, ale jak równe zasady dla wszystkich to równe. Trzymam kciuki za sandacza w regulaminowym rozmiarze pozdrawiam, friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wyjeżdżały tu większe rybki wiec nie ma sie bardzo czym chwalić ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zdaje się, że to poniżej limitu forumowego (65), ale w tej jesiennej posusze, to i tak sukces Ostatnio udało mi się znów nawiązać kontakt ale tylko dwa niezacięte ugryzienia i to raczej drobiazgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Deszczowo i bojowo:) Odrzańskie zmagania cd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nice shot Jaco.Ciężko tam nad Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 super fota, zresztą jak zawsze, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Deszczowo i bojowo:) Odrzańskie zmagania cd pozdrawiam Będę się powtarzał: KA-LEN-DARZ, KA-LEN-DARZ!!!Super fota i piesek - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 czekam na to foto na kalendarzu, jak dla mnie esencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 To chyba zrobicie swoj alternatywny kalendarz Panowie.Fotka pierwsza klasa - przyznaje.Ale cykl zbierania zdjec do kalendarza zamkniety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 jest szansa na 2012 ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dobre Na tym zdjęciu można by jeszcze dorobić za plecami taką 300 m falę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 I do kalendarza, rok 2038. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Panowie spokojnie To był tylko zwykły deszcz i zwykła wyprawa. Taka na której bigos z kuchenki turystycznej smakuje jak nigdy ,a op1 ratuje skórę przed wodą z chmur Nie było 300 metrowych fal, tornad i tonącego Titanika Jeżeli komuś brakuje takich atrakcji, a codziennośc go męczy , to Canal+ takowe zapewnia w pakiecie z HBO. A kalendarz??? Przecież ja nic nie pisałem o żadnym kalendarzu....pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak widać w C+ i HBO jeszcze nie puszczali „2012” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ostatni sandacz przed śniegami i jak widzę za oknem w sezonie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 U nas bardzo często tuż przed świętami padają grube sandacze. Ja bym jeszcze nie odpuszczał na Twoim miejscu bo ryby w rzece masz na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Trochę ciężko będzie się przebić przynętą przez lód ... oby przyszło ocieplenie ... nawet delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Panowie spokojnie To był tylko zwykły deszcz i zwykła wyprawa. Taka na której bigos z kuchenki turystycznej smakuje jak nigdy ,a op1 ratuje skórę przed wodą z chmur Nie było 300 metrowych fal, tornad i tonącego Titanika Jeżeli komuś brakuje takich atrakcji, a codziennośc go męczy , to Canal+ takowe zapewnia w pakiecie z HBO. A kalendarz??? Przecież ja nic nie pisałem o żadnym kalendarzu....pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarzeU mnie ani jedno (codzienność mnie nie męczy ), ani drugie (C+ i HBO), ale zdjęcie fajne, niebanalne. Dlatego zaproponowałem je do kalendarza - tak, to ja pisałem o kalendarzu . A że faktycznie timingowo się nie zgrało z terminem zgłaszania - no cóż, jak dla mnie ze szkodą dla kalendarza, choć i tak będzie fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Spoko marcinesz, wszystko ok:) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Fajny zed Forecast pozdrawiam serecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Forecast - fajny sandacz, złociutki taki wyszedł Wstawie cos z listopadowych nocek foto statyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi