Skocz do zawartości

Sandacze 2010

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Panowie spokojnie :unsure: To był tylko zwykły deszcz i zwykła wyprawa. Taka na której bigos z kuchenki turystycznej smakuje jak nigdy ,a op1 ratuje skórę przed wodą z chmur B) Nie było 300 metrowych fal, tornad i tonącego Titanika :lol: Jeżeli komuś brakuje takich atrakcji, a codziennośc go męczy , to Canal+ takowe zapewnia w pakiecie z HBO. A kalendarz??? Przecież ja nic nie pisałem o żadnym kalendarzu....pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarze

Panowie spokojnie :unsure: To był tylko zwykły deszcz i zwykła wyprawa. Taka na której bigos z kuchenki turystycznej smakuje jak nigdy ,a op1 ratuje skórę przed wodą z chmur B) Nie było 300 metrowych fal, tornad i tonącego Titanika :lol: Jeżeli komuś brakuje takich atrakcji, a codziennośc go męczy , to Canal+ takowe zapewnia w pakiecie z HBO. A kalendarz??? Przecież ja nic nie pisałem o żadnym kalendarzu....pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarze

U mnie ani jedno (codzienność mnie nie męczy :D ), ani drugie (C+ i HBO), ale zdjęcie fajne, niebanalne. Dlatego zaproponowałem je do kalendarza - tak, to ja pisałem o kalendarzu ;) . A że faktycznie timingowo się nie zgrało z terminem zgłaszania - no cóż, jak dla mnie ze szkodą dla kalendarza, choć i tak będzie fajny :D .