Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wracajac do meritum... Wczoraj gryzly zawziecie (to na fotce to kopyto 6)... . Pozdrawiam Guzu p.s. sumy niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Guzu - ciśnienie mi podnosisz <_< Gratulacje - my jeszcze czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Guzu fajna fota ci wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Świetna fota, śmiało można ją wystawić w konkursie do kalendarza. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Świetna fota, śmiało można ją wystawić w konkursie do kalendarza. pzdrGrzechoCóśśś by mi sandacz w kwietniu nie spasił. Acz fota fajna i do czerwca może zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jest prawda czasu i prawda ekranu - czyli taka, ze tam skad pochodzi, wolno go lowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wczoraj gryzly zawziecie (to na fotce to kopyto 6)...Rzucany czy ciagany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 gratulacje za fotkę - fajnie zobaczyć oryginalny obrazek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Świetna fota, śmiało można ją wystawić w konkursie do kalendarza. pzdrGrzechoCóśśś by mi sandacz w kwietniu nie spasił. Acz fota fajna i do czerwca może zaczekać Jest już sum to i sandacz może być: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=13383&am p;start=0& choć faktycznie w czerwcu pasowałby dużo bardziej pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 czy to tamiza? ostatni miałem niezły temat przy kielichu z moim znajomym który upierał się że miał sandała na Tamizie a ja nie mogłem w to uwierzyć. jakoś rozeszło się to po kościach. a tu widzę że ktoś jednak daje znac że cos się dzieje z mętnookimi. mieszkam w oxfordzie i jakby ktoś chciał pobiegać ze spiningiem jak otworzą rzeki to chętnie coś zorganizuje. sam też bym poleciał na jakieś egzotyczne sandacze. pozdrawiam. niezłe fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wczoraj gryzly zawziecie (to na fotce to kopyto 6) Ja długo moczone w wiaderku z rybami? <_< Niezły sandał, a co najważniejsze był głodny Fajna fotka! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jest prawda czasu i prawda ekranu, Praiberyjska pinia kryje w swych konarach plebejskiego uciekiniera. Zlapany z rzutu Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 To jeszcze powiedz gdzie. Na glebi, na plytkim, na spadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tam gdzie wszystkie podczas turnusu z Wami. Pod sepia gora Glebokosc do 7 metrow. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tak...lubimy te piosenki, które znamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jakaś dziwna cisza w wątku czy nikt nie otwirał wczoraj sezonu?!ja otworzyłem sezon lecz nie było szału dwie rybki +-55cm pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja również otworzyłem sezon - jeden około 70 cm, nie wiem ile dokładnie, nie mierzyłem, drugi około 55 i dwa krótkie, ogólnie było ciężko - fala , ale coś tam się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jeziorm 1 Gdzie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Na turawie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 U mnie nawet nie ma co marzyć. Rzeki znowu wezbrały i Żywiec jest na pewno koloru kakao. Więc się nie wybieram. Może jutro bo jedziemy z kumplem na Paprocany. Tam jest czysta woda ale sandaczy nie za wiele, bo zdążyli już zrobić z nimi porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Fotka jeszcze ciepła. Równiutkie 80cm z wczorajszej (wieczornej) wyprawy. Był jeszcze 71cm, ale po tym większym zabrakło mi chęci na wyciąganie aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Gratuluję ładnego otwarcia sezonu To jednak i na Warmii mamy sandacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Gratulacje. Taki sandał, to moje wakacyjne marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonrdh Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 U mnie taki 70cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 szymonrdh, gratuluję. Pięknie ubarwiony kocmouszek! Czyżby to z jednego z okolicznych jeziorek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi