radeqs Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tomek, uśmiechnął byś się w końcu na zdjęciach z takimi rybami Od Syrsan widzę, że nic się w tej kwestii nie zmieniło Pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Piekne ryby i fajna miejscowka. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Piękne RYBY Ciekawe widoki w tle. Prawie jak w buszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A to ślunskie kormorany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Brawo, psy imponujące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 brzydale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 konkret pieski szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Gratki Panowie, po prostu wymiatacie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Gratulacje!No chłopaki piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Kibol, Tomi - nie lubię Was Gratulacje! Piękne sandacze. Możecie napisać coś więcej o warunkach połowu. Jaka miejscówka, jak łowicie, przynęty - oczywiście pozostawcie coś dla siebie ale miło będzie jak coś podpowiecie mniej doświadczonym poszukiwaczom. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dla rozruszania wątku.Dzisiejszy poranno-upalny z płytkiej wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 I kolejny z innego zbiornika: upalno - sobotni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Nauka łowienia nocnych sandaczy z czerwca przesunęła się na lipiec. Pierwsze wieczorowe wypady przynosiły mnustwo ukąszeń komarów i samą drobnicę. Urlop się zaczął i pojawił się pomysł świt.3 30 byłem nad wodą i udało się skuśić coś poważniejszego.Sandałek 73 cm, jak na razie moja życiówka. Ale robienie samemu zdjęć w takich ciemnościach, upale z tak delikatną rybą nie przynosi efektu w postaci ładnych fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Gratulacje za świtowego sandacza,bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam. Taki tam sandaczyk własnie taka miałem minę po wyjeciu ryby z wody . Z tego wszystkiego nie zmierzyłem ryby kilka pamiątkowych fotek i do wody. Kapitalna ryba, kapitalna walka. Miałem z tego samego miejsca jeszcze jednego smoka, ale spadł....innym razem. Moja życiówka . Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja pierdziu.... Pekam z zazdrosci...Napisz jakies szczegoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Czesc Marcel. Pojechałem na bolki.....a to, ze ryby kompletnie nie zerowały to juz inna bajka. Totalna bryndza woda na Odrze w oczach szła w góre do tego północny wiatr masakra. Przestawiłem sie na sandacze. Ryba wzieła z płytkiej wody ok 2m w silnych pradach wstecznych miedzy głowkami. Przyneta kogut 18 gr czarno-żółty. Branie masakra-potężne kopniecie. Pierwsza ryba była takze potężna, ale po ok 10 min holu spadła. Wyjazd udany....szkoda,ze to nie bolek Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tomek, zaj...sty zander . Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tomek ... kapitalna ryba ! szczere gratulacje !U nas po powodzi o sandaczach ani słychu ... lipa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 XXXtra zander - GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Taki tam sandaczyk W zyciu nie widzialem takiego smoka...nawet 100cm nie widzialem. No-no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 GRATULACJE WSPANIAŁY OKAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Piękny smok - WIELKIE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dzieki Panowie za gratki Cięzko bedzie teraz pobic mi nowy rekordzik chyba teraz przestawie sie na leszcze Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Niezła locha, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi