michcio Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Wczorajsze prawie 100cm kolegi po kiju z krakowskiej Wisły. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Super sandał. PozdrawiamRemek P.S.Zdjęcie poprawiłem, zmniejszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Kapitalny mętnooki. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Przepiękny sandałek .Prawie robi wielką różnicę czyli ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 mierzone wzdłuż rybki i 98cm@RemekDziękuję za pomniejszenie, zazwyczaj automatycznie się zmieniało. Dziś z tego samego miejsca jedynie 63cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 98 piękny. Długo czekałem na zdjęcia metrówek w sandaczu i ... doczekałem się, co więcej jest ich coraz więcej Trzymam kciuki za następnego smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 WitamGratuluję pięknych sandaczy. Ten złowiony w sobotę mieszkaniec Odry z poniższego zdjęcia nie jest może wielki, 65 cm, ale umieszczam go tutaj jako ciekawostkę ze względu na niesamowite ubarwienie - cały, łącznie z brzuchem, był praktycznie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jacek, smoluch jak się patrzy .Dobrze, że następne były normalne. Jeszcze raz gratz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Murzyn !?U mnie na zaporówce czasami się trafi taki smoluch kiedyś myślałem że jest to spowodowane przebywaniem na bardzo głębokiej wodzie, ale widzę że kolejny mit obalony.Gratki sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jacek, piękny kominarz. Masz większe zdjęcie? Chętnie popatrzyłbym na niego w pełnej krasie i w większych wymiarach - chętnie podmienię fotkę w wątku na większą. Jeśli możesz podeślij na mój email. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Pogratulować! Zaiste iście zjawiskowe to czarne stworzenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Gratuluję sandaczy wszystkim! Ten czarnuch nie dość, że piękny ma kolorek, to jeszcze jak pozuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 remek, mail wysłanyDzięki za gratulacje, a Patrykowi dodatkowo za zrobienie tej fotki - od razu zaznaczę że była robiona moim sprzętem, więc zdjęcie nie jest zjawiskowe, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jacek - jaki on ciemny, czarny Gratki, piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Mam, zaraz wstawię. Sandacz jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Cud, miód i orzeszki - niesamowity sandał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Zajebisty czarnuch. Tez chce takiego! Do kalendarza go koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yokozuna Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A co powiecie na to? . http://www.metersnoeken.nl/index.php?option=com_content& task=view&id=2046&Itemid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Holenderski megapsiak...mają ich tam trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A co powiecie na to? Wręcz nienaturalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nic nie powiem dech mi zaparło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 I my byśmy takie mieli, gdybyśmy ich nie wylapywali i żarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cześć Yoko! Wow .......... na stronie Dicka już dawno nie byłem. Super, że wrzuciłeś. Ten sandał ..... dech zapiera. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 I my byśmy takie mieli, gdybyśmy ich nie wylapywali i żarli Kuba czy Ty zawsze masz taki wisielczy humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi