Skocz do zawartości

Na narty - czyli zimowa odskocznia od ryb!

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieciaki nie mają instynktu samozachowawczego i niczego się nie boją. Ja niedługo będę z moim to samo przechodził. Na razie jest za mały na naukę ale przyszły sezon pewnie już tak. I to będzie numer bo muszę narty odkurzyć. Lepiej niech się najpierw na nartach nauczy jeździć a nie na parapecie.

Jak nie będzie słuchał to do instruktora sprawdzone i działa. Przed obcym dzieciak ma więcej respektu.

Oj straszna. Od wczoraj odwilż, śnieg znika w oczach. Przynajmniej ten naturalny bo na wyciągach jest go w opór. U mnie śnieżyli do samego końca co noc chodziły armatki. Wczoraj niby niedziela ale cały dzień lał deszcz więc nie chciało mi się dupy ruszyć na stok. Trzeba poczekać aż się to przewali i zmieni na lepsze. A było już tak pięknie:(

2lcthzt.jpg

Jak się patrzy na prognozy to szlag człowieka trafia. Gdzie jest zima? Widzę jeden pozytyw, rzeka mi pod domem rozmarzła, wczoraj w jeden dzień i to cała tak było ciepło, coś koło 15 na plusie.

Jadę dzisiaj po znaczki i w poniedziałek na pstrągi wyskoczę. 

• Like 1

Efekt wczorajszego treningu. Przy 80 km/h wystrzeliło mnie z nart i przywaliłem twarzą oraz barkiem o śnieg. Trzeba się kurować do następnego weekendu, ale tym razem w ramach relaxu pojadę z synkiem pouczyć go. Gogle skasowane. Teraz poluję na lepszy kask po bo po ostatnim upadku w tym co mam trochę mnie zamroczyło. Co polecacie?

POC czy może HEAD z jakiejś serii race?

post-46467-0-77050200-1454359036_thumb.jpg

• 4 tygodnie później...