Krisu23 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzieciaki nie mają instynktu samozachowawczego i niczego się nie boją. Ja niedługo będę z moim to samo przechodził. Na razie jest za mały na naukę ale przyszły sezon pewnie już tak. I to będzie numer bo muszę narty odkurzyć. Lepiej niech się najpierw na nartach nauczy jeździć a nie na parapecie.Jak nie będzie słuchał to do instruktora sprawdzone i działa. Przed obcym dzieciak ma więcej respektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Widzę że lipa z pogodą się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Oj straszna. Od wczoraj odwilż, śnieg znika w oczach. Przynajmniej ten naturalny bo na wyciągach jest go w opór. U mnie śnieżyli do samego końca co noc chodziły armatki. Wczoraj niby niedziela ale cały dzień lał deszcz więc nie chciało mi się dupy ruszyć na stok. Trzeba poczekać aż się to przewali i zmieni na lepsze. A było już tak pięknie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 K....a a ja tylko tydzień urlopu mam i w piątek ruszam. Myślałem, że co jak co, ale śnieg na początku lutego w górach będzie... a tu jak ze słońcem w lipcu nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ponoć jest taka zależność, że jak w USA przywali sroga i śnieżna zima, to my w Europie o zimie możemy zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ponoć jest taka zależność, że jak w USA przywali sroga i śnieżna zima, to my w Europie o zimie możemy zapomnieć To chyba co roku taką mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jak się patrzy na prognozy to szlag człowieka trafia. Gdzie jest zima? Widzę jeden pozytyw, rzeka mi pod domem rozmarzła, wczoraj w jeden dzień i to cała tak było ciepło, coś koło 15 na plusie.Jadę dzisiaj po znaczki i w poniedziałek na pstrągi wyskoczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Załamka ???? za tydzień miałem jechać w góry polatać na parapecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jestem w Brennej. Generalnie śnieg spłyną, ale na Starym Groniu i Świnorce jest pokrywa około 40 cm utrzymana i da się jeździć. Ludzi mało, więc nawet można poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Maciekd01 wybieram się w te okolice w końcówce tygodnia. Ciekawe jaka będzie sytuacja. Oby śniegu napadało jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Efekt wczorajszego treningu. Przy 80 km/h wystrzeliło mnie z nart i przywaliłem twarzą oraz barkiem o śnieg. Trzeba się kurować do następnego weekendu, ale tym razem w ramach relaxu pojadę z synkiem pouczyć go. Gogle skasowane. Teraz poluję na lepszy kask po bo po ostatnim upadku w tym co mam trochę mnie zamroczyło. Co polecacie?POC czy może HEAD z jakiejś serii race? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak to było w Chłopakach nie płaczą - do wesela się zagoi Ja polecam Fireball Carrery,ale te starsze modele(w takim kasku skakał kiedyś AdaśM ) ewentualnie coś ze Smitha , bo jakościowo bardzo dobre mają kaski jak i gogle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Maciekd01 wybieram się w te okolice w końcówce tygodnia. Ciekawe jaka będzie sytuacja. Oby śniegu napadało jeszcze.Prognozy raczej słabe, ale zobaczymy. Nadzieja umiera ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Z pyska zeszła opuchlizna, bark boli już mniej. Gdzie wybieracie się w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak ktos freeride preferuje to proponuje zaopatrzyc sie w airbag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Prognozy raczej słabe, ale zobaczymy. Nadzieja umiera ostatnia No i jednak spadło trochę świeżego śniegu w nocy. Około 15-20cm w Brennej. Pewnie w Wiśle, Ustroniu i Szczyrku też padało. Na Świnorce warunki do jazdy dobre, na Starym Groniu przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jest ktos w okokolicach Berennej? Jak ze śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 W weekend byłem na Szczyrku i Istebnej. Ciepło a poza trasami prawie nie ma śniegu. Trzeba niestety uciekać w alpy na lepsze narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pogoda nas nie rozpieszczała ale trochę z dzieciakami poćwiczyliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) https://youtu.be/hjQV5OLhV8Y Mój synek Kubuś się nie oszczędzał ;-) Edytowane 8 Lutego 2016 przez -PYTOON- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pogoda nas nie rozpieszczała ale trochę z dzieciakami poćwiczyliśmynarty2.jpgnarty.jpgSuper wyprawa i super widoki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Gdzie jutro się wybieracie na narty? Osobiście myślałem o wypadzie na Skrzyczne lub klasycznie i bardziej rodzinnie na Złoty Groń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro zaczynam tygodniowy pobyt w tamtym rejonie, ale nie wiem jeszcze na którym stoku będziemy jeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jutro zaczynam tygodniowy pobyt w tamtym rejonie, ale nie wiem jeszcze na którym stoku będziemy jeździć Spotkanie na stoku Paweł można odfajkować. Jedziesz jutro z dzieciakami na Puchar Białego Misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Od wczoraj 6 dni jazdy w Zieleńcu. Śniegowe warunki wprost wymarzone, coś czuję, że on tu do maja będzie leżał. Wczoraj straszna mgła trochę psuła frajdę, za to dziś miód malina. Słońce i sztruks, tłoku nie ma, tylko korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi