Skocz do zawartości

Na narty - czyli zimowa odskocznia od ryb!

-PYTOON-

Rekomendowane odpowiedzi

Do sezonu jeszcze daleko, ale zacząłem w końcu szukać kasku i mam problem. Znaczy się mam łeb jak dom  :D  Koleś w Decathlonie prawie parsknął jak zapytałem o kaski XXL  :lol:  w innych sklepach też kiepsko. Możecie polecić coś w rozmiarze 62+  ???

Wielkie i pasujące na naprawdę duże głowy kaski ma Smith(jakościowo też wymiatają) Ale od razu zaznaczę, że raz zdarzyło się, że i te kaski okazały się za małe  :D

Wielkie i pasujące na naprawdę duże głowy kaski ma Smith(jakościowo też wymiatają) Ale od razu zaznaczę, że raz zdarzyło się, że i te kaski okazały się za małe  :D

Hej. Spróbuj poszukać Blizzadr,  Smith, powinieneś spokojnie znaleźć coś ciekawego. Proponuje wziąć rozmiar większy jak masz 62 wieś sobie 63 ponieważ dojdzie czapka a kask nie powinien być mocno opięty.

• 1 miesiąc temu...

Jakie ceny karnetów obecnie to nie jestem w stanie powiedzieć , bo byłem 3 lata temu .Wtedy było taniej niż u nas w kurortach narciarskich .Odnośnie kolejek przy wyciągu , to nie było wszystko na bieżąco .

I tutaj jest też rozwiązanie u nich  ;)

Możesz sobie kupić karnet VIP i jest bramka jedna przy każdym wyciągu , przy której stał ochroniarz i dbał abys wchodził bez kolejki :D

Bezpieczeństwo wtedy bez zastrzeżeń ,dużo Policji .

Ciekawostka - przy wyjeździe z Bukovela kilka razy stał radiowóz i wszyscy kierowcy dmuchali w alkomat , bez zapisywania danych aby nie było kolejek.

Dbali także o właściwy ruch pojazdów .

• Like 1

• 3 tygodnie później...