Damian83 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Damian, nie znam się zupełnie na tym gdzie i jaki tłok jest na stokach. Gdybam na oodstawie grafiku ferii. Niestety zachodniopomorskie ma razem z dolnośląskim, opolskim i mazowieckim... i całe polskie góry obstawione ???? do tej pory stacjonowaliśmy w Szklarskiej a na stok jeździliśmy do Czech. W tym roku chcieliśmy coś zmienić, dlatego wybraliśmy okolicę Białki ale nie miałem świadomości, że Warszawa ma ferie razem z nami. Z grafiku wychodzi, że śląskie nie ma w tym czasie ferii to pomyślałem, że może tam.Jedz do Korbielowa a jeśli szczyrk to tylko czyrna solisko plus osrodek sport polaczone są na jednym karnecie jeśli nie tu to Wal na wisłę jest mnóstwo fajnych stokow oraz w dobrej cenie pensjonaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Białka jest fatalna jeśli chodzi o liczbę ludzi i czas oczekiwania do wyciągów. Przybyło tras ale też ludzi. Trochę lepiej jest w Jurgowie, choć też gęsto. Małe Ciche jest luźniejsze, ale nigdy tam nie jeździłem. Znajomi chwalą. Zawsze jeżdżę tuż po Nowym Roku i wtedy jest mnóstwo ukraińców i innych ruskich. Najlepiej się jeździ od 9 do 11 i później po 17. Już się szykuje na styczeń po woli ........ Oby śniegu było dużo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 JA bym jednka obstawiał te Krynice i Wierchomlę. Zazwyczaj jeżdżę sobota -niedziela. I na tych stokach o których pisałem wcześniej nigdy nie zdarzyło mi się stać dłużej w kolejce jak 3 -4 minuty.Może miałem szczęście - a może taki urok tych stoków.A na tylu trasach i wyciągach ( na Jaworzynie chyba 5 dostępnych z jednego parkingu, na Wierchomli chyba z 10 z jednego parkingu) jakoś sie to szybko rozjeżdża i ani tłoku na wyciągu ani tłoku na stoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Bardzo piękny resort lecz czasem trasy bardzo oblodzone I od godziny 11bywa tam bardzo tłocznieA jeszcze zapytam. Stacjonował będę właściwie bliżej stacji narciarskiej Kamienica (2km) niż Czarna góra (8km) czy na tej Kamienicy jest w miarę luźno? Niestety pakuję się z Mazowieckiego w okresie ferii Dolnośląskich od 13.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Poszukam czegoś w okolicach Wierchomli chyba...Znalazłem jeszcze takie coś jak Istebna. Zagroń i Złoty Groń. Macie jakieś doświadczenia z tymi Kompleksami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Poszukam czegoś w okolicach Wierchomli chyba...Znalazłem jeszcze takie coś jak Istebna. Zagroń i Złoty Groń. Macie jakieś doświadczenia z tymi Kompleksami?A czemu nie Sudety? Jeździłeś w Pasiekach, jedź do Spindla albo Janskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A czemu nie Sudety? Jeździłeś w Pasiekach, jedź do Spindla albo Janskich.Nigdzie, poza okolicami Szklarskiej nie byłem. Wierchomla odpada, bo niejeżdżąca żona marudzi że nie będzie miała co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A jeszcze zapytam. Stacjonował będę właściwie bliżej stacji narciarskiej Kamienica (2km) niż Czarna góra (8km) czy na tej Kamienicy jest w miarę luźno? Niestety pakuję się z Mazowieckiego w okresie ferii Dolnośląskich od 13.01.W tym okresie zawsze tam jest ciasno polecam też zieleniec jest super I da się pojezdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Poszukam czegoś w okolicach Wierchomli chyba...Znalazłem jeszcze takie coś jak Istebna. Zagroń i Złoty Groń. Macie jakieś doświadczenia z tymi Kompleksami?Obydwa kompleksy fajne lecz mało tras dla poczatkujacych może starczy ale pojezdzić się da lepiej podjechac do wisly kawalek dalej a stokow masz do wyboru pełno ja od siebie polecam soszów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Panowie jak tam przygotowania? Ja właśnie zakupiłem dzisiaj skipassy ... promocja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Koledzy podpowiedzcie coś dla rodziny ale nie jeżdzącej na nartach , dzieci pewnie bedą chciały popróbować w szkółce ale ciśnienia nie ma Najlepiej tatry ( może uda się skoczyc na jakiś lżejszy szlak ) Termin koniec to przełom stycznia i lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Panowie jak tam przygotowania? Ja właśnie zakupiłem dzisiaj skipassy ... promocja była Byłem tydzień temu na Kotelnicy. Trochę pojeżdziłem ale 1/3 otwarta i ludzi dużo tak więc więcej uważania niż przyjemności z jazdy. Po za tym Bukovel zapłacony i tylko czekać do lutego :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Nastawiam się na Bachledową w dzień a Kotelnica raczej popołudni i wieczorem@Jeziorm, coprawda jeszcze tam nie byłem ale jak okolice Tatr to tylko Białka albo Bukowina mi do głowy przychodzą. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Panowie jak tam przygotowania? Na chwilę obecną czyszczenie piwnicy, bo i w tym dopadło mnie zbieractwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Koledzy podpowiedzcie coś dla rodziny ale nie jeżdzącej na nartach , dzieci pewnie bedą chciały popróbować w szkółce ale ciśnienia nie ma Najlepiej tatry ( może uda się skoczyc na jakiś lżejszy szlak ) Termin koniec to przełom stycznia i lutego.w tatry na narty ? tam nie ma gdzie jeździć polecam Sudety Zieleniec , Czechy Jańskie lazne , pec , spinderowy młyn itp tam pojeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Artech jeżdzisz gdzieś? Podobno ferie już u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jutro rano ruszam. W tym roku atakujemy Biakę ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Tak szczerze to kolejkę będziesz atakował. Pól godziny stania a 2 minuty zjeżdżania. Na Kasprowym lużniej i jest gdzie pocisnąć. Powodzenia na trasie. Daleko masz. Daj znać jak na szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) A jaka sytuacja w Czechach: Rokytnice i Paseky?. Ktos jest/byl? Edytowane 20 Stycznia 2018 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Białka to średni pomysł. Tym bardziej, że do Czech byś miał o wiele bliżej do tego lepsze trasy, mniejsze kolejki. Albo Austria tylko 200 km dalej Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Kozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W Czechach jest masę fajnych ośrodków, pomijam już Rokytnice i cały Spindl, w Jesienikach też widziałem kilka ciekawych miejsc z długimi trasami. Byliście może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jutro rano ruszam. W tym roku atakujemy Biakę Artur - zabierz muchówkę, podpowiem Ci gdzie na Białym Dunajcu zrobić z niej użytek i na co łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) W Czechach jest masę fajnych ośrodków, pomijam już Rokytnice i cały Spindl, w Jesienikach też widziałem kilka ciekawych miejsc z długimi trasami. Byliście może? Byłem w Szpindlu i Pecu. Polecam ten 1 z czystym sumieniem, w sezonie są kolejki czasem spore, ale można je z omijać. Ale dobrze piszesz, slyszałem, że te mniejsze ośrodki też są super i nie ma kolejek. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Kozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak szczerze to kolejkę będziesz atakował. Pól godziny stania a 2 minuty zjeżdżania. Na Kasprowym lużniej i jest gdzie pocisnąć. Powodzenia na trasie. Daleko masz. Daj znać jak na szlaku.Ze Szczecina trochę było ale trasa spoko, 8 godzin łącznie z korkiem na zakopiance.W Paseky z najomi są. Dowiem się i dam zznać jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 W Paseky jest tak Ludziów średnio. Czyli praktycznie pusto.Relacja z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi