SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W profesjonalnym sklepie dobry doradca zweryfikuje Twoje wymagania, potrzeby, możliwości i fanaberie. A pewnie, że zweryfikuje pod to z czego ma największą prowizję i co mu totalnie zalega ... Z pierwszym rowerem tak miałem, dlatego podkreślam, że kupię w sklepie nawet tam będę w nich godzinę dreptał, ale chcę wiedzieć na co mam zwrócić uwagę i dokładnie jedna z twoich uwag, a mianowicie ta o butach tecnika wydaje się być pomocna. Dziękuję. Będę w nich krócej dreptał o ile do mnie będą w jakiś tam sposób przemawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 W Warszawie jadąc od Lublina masz na wolcie 2 niezłe sklepy. Przy Ostrobramskiej w sumie. Do pierwszego musisz skrecić w ulice w prawo vis a vis Auto Fusa a drugi masz vis a vis Media Markt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jakoś się nazywają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Google mi podpowiada, ze Snow Shop i Classic Sport. Masz tez obok Decathlon, kilka lat temu mieli spory wybór fajnych butów. Na bank coś dobierzesz w tych sklepach, bez potrzeby kołowania po Warszawie. Aaaaaa i na Wale Miedzeszyńskim przy Fieldorfa masz Alta Sport, też dobry sklep. Tam akurat rower kupiłem i dla żony narty. Od poprzednich sklepów ze 3 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) http://www.faunapark-ops.cz/Serdecznie polecam na bazę wypadową do Czech - Jeseniki. Bardzo dobry kontakt z właścicielem , Petr dobrze mówi po polsku . Fajna kwatera na narty. Szef dowozi na wybrany stok skybusem , w zasięgu kilka , kilkanaście stoków między innymi Ramzowa. Edytowane 1 Lutego 2018 przez morales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jadę na tydzień do Szklarskiej P. na narty- gdzie w okolicy można pouganiać się za pstrągami i kupić zezwolenie? .Czechy w tym rejonie, ale niedaleko od granicy te wchodzą w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 A ja dzisiaj poszalałem na Czarnej Górze. Z rana warunki super. Można było poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 http://www.spindleruv-mlyn.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A ja skończyłem sezon tygodniowym pobytem w Szczyrku i Wiśle.Warunki fajne, mało ludzi(jak jechać to tylko jak się skończą ferie), potestowało się troszkę nowej kolekcji Fischera, posprawdzało różne szybki w goglach w różnych warunkach i teraz czekam na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) ... posprawdzało różne szybki w goglach w różnych warunkach i teraz czekam na przyszły sezon I jak po testach? Majac na uwadze doswiadczenia wedkarskie moge spokojnie zalozyc ze jedna para gogli do roznych warunkow panujacych na stoku nie obskoczy Ja dopiero zaczynam sie uczyc jezdzic na nartach ale juz "wpadlem jak sliwka w kompot' Wlasnie wrocilem z Pilska i Czarnego Gronia. Chcialbym zaczac kompletowac jakis budzetowy zestawik dla poczatkujacego. Mialem pytac o jakies konkretne typy butow ale widze ze tylko przymiarka w sklepie wchodzi w rachube wiec zamilkne. Ps Sa jakies dobre sklepy w Rzeszowie ewentualnie Krakowie? Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Jak po testach?Generalnie mam fioła na punkcie Smitha i Chromapop i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że jest to klasa sama w sobie. Co do butów, żeby dobrać dobre i wygodne to trzeba zmierzyć szerokość i długość stopy. Osobiście polecam Ci buty Fischera Pod Rzeszowem masz SkiRace, w Krakowie np Narty Kraków, Intersport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 I jak po testach? Majac na uwadze doswiadczenia wedkarskie moge spokojnie zalozyc ze jedna para gogli do roznych warunkow panujacych na stoku nie obskoczy Ja dopiero zaczynam sie uczyc jezdzic na nartach ale juz "wpadlem jak sliwka w kompot' Wlasnie wrocilem z Pilska i Czarnego Gronia. Chcialbym zaczac kompletowac jakis budzetowy zestawik dla poczatkujacego. Mialem pytac o jakies konkretne typy butow ale widze ze tylko przymiarka w sklepie wchodzi w rachube wiec zamilkne. Ps Sa jakies dobre sklepy w Rzeszowie ewentualnie Krakowie?Szukaj dobrego sklepu narciarskiego, nie marketu ze sprzetem sportowym. Też kiedyś sobie ubzdurałem że chciał bym mieć buty atomica. Okazało się ża na moję szerokie rapcie z wysokim podbiciem dostepnę sa tylko cztery modele butów, po wybraniu optymalnych butów w których spędziłem w sklepie około trzech godzin okazało się że wymagają odbarczania w miejscu kostek. Sklep buty "rozciągnął" i wysłał mi je kurierem. Istotnym jest dobór twardości buta. Ja ze Stargardu tuż pod Szczecinem jechałem do Poznania do Skiteam'u bo w takim mieście jak Szczecin nie ma sklepu zes przetem narciarskim z profesjonalną obsługą. A więc zakup i dobór sprzetu to nie hop siup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Tak dla podbicia wątku jeździta pany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zaczynam w piątek.W Szczyrku warunki rewelacyjne.No i wreszcie wspólny gopass na wszystkie główne trasy (COS, gondola i Sport Arena). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zaczynam w piątek.W Szczyrku warunki rewelacyjne.No i wreszcie wspólny gopass na wszystkie główne trasy (COS, gondola i Sport Arena).Byłem w Szczyrku tydzień temu. Przy takiej masie ludzi plus intensywne opady śniegu warunki były, ale nie rewelacyjne tylko bardzo trudne ???? Na nocnej jeździe zaczynającej się od 18 o 18.20 nie było widać już, że ratrak jeździł ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Byłem w Szczyrku tydzień temu. Przy takiej masie ludzi plus intensywne opady śniegu warunki były, ale nie rewelacyjne tylko bardzo trudne ???? Na nocnej jeździe zaczynającej się od 18 o 18.20 nie było widać już, że ratrak jeździł ????????Smerf Maruda?A popatrz sobie na prognozę pogody.Co mnie interesuje co było parę dni temu, jak jadę tam dopiero jak będzie piękne słonko?Tam jest teraz łącznie kilkadziesiąt km tras, więc masa ludzi się ładnie rozprasza.Zresztą wiesz...ja tylko po FIS-ie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Smerf Maruda?A popatrz sobie na prognozę pogody.Co mnie interesuje co było parę dni temu, jak jadę tam dopiero jak będzie piękne słonko? No co Ty U mnie pełny profesjonalizm Ja tam pojechałem żeby właśnie doradzać i wysłuchiwać marudzenia innych Nawet wyjeżdżając 3 godziny nie narzekałem Dlatego jestem ciekawy jak to teraz wszystko będzie wyglądało i funkcjonowało w ferie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja jadę w pierwszym tygodniu lutego do Świeradowa na tydzień łapać pierwsze narciarskie szlify a, że odkąd pierwszy raz zobaczyłem w Tatrach skiturowców to sprawiłem sobie taki komplet a nawet dwa - jeden do puchu drugi na ubite trasy choć ten do puchu chyba pójdzie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No więc byłem w Szczyrku. Jest rewelacyjnie.Infrastruktura, przygotowanie tras, ilość połączeń- to już w zasadzie poziom światowy.Jedyna niedogodność to półgodzinny wjazd do i wyjazd z miasta.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Z tym światowym poziomem to chyba troszę przesadziłeś Pierw musi być odpowiednia górka żeby ośrodek mógł mięc taki poziom... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dla samych widoków warto było ruszyć tyłek na Szrenice 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Z tym światowym poziomem to chyba troszę przesadziłeś Pierw musi być odpowiednia górka żeby ośrodek mógł mięc taki poziom...Przeczytaj mojego posta jeszcze raz. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Kasina daje radę ?Będę jutro, nie byłem jeszcze, jakieś porady, a może lepszy stok w okolicach :] Edytowane 22 Stycznia 2019 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Ja skromnie i niedaleko od stron rodzinnych bo w Szwajcarii Bałtowskiej, ale dla mnie jako amatora totalnego w kwestii dwóch desek na nogach jest powiedzmy, że wystarczająco Nawet da się odrobinę poszaleć w moim mniemaniu bo jak już wspomniałem ja się dopiero uczę i rzecz jasna bez wywroty ( niejednej, o nie ) się nie obyło Edytowane 31 Stycznia 2019 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Szwajcaria Bałtowska już przerobiona, sam stok ok tylko krótko. Tydzień temu odwiedziłem Białkę Tatrzańską i co tu dużo mówić polecam, za tydzień Szczyrk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi