PePe. Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ja w piątek otworzyłem sezon w Bukowinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ja w nastepny weekend bede w Bialce. Jesli ktos bedzie w okolicy to fajnie bedzie sie spotkac i razem poszusowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Nikt, nic nie jezdzi? Ja tradycyjnie rozpoczalem sezon w Bialce. Mialo byc Chopok ale team sie wykruszyl zaraz przed wyjazdem. Pogoda dopisala w pierwszy dzien. Maly mrozik i slonce. Niestety organizator zawalil i bylo czynne tylko 3 stoki a trzeba bylo placic pelna cene! To jakby pozostawilo niesmak.Sesje z instruktorem jak i wlasny wysilek poplacicly i moge sobie teraz ladnie smigac smigiem a przeciez trzy lata temu wywracalem sie na oslej laczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Moja "Białka" czyli Bałtów na razie nieczynny, więc ja rozgrzewki nie miałem jeszcze w tym sezonie, ale właśnie są i mają być coraz większe mrozki w nocy, więc mam nadzieję, że przed Kasprowym rozgrzewkę w Bałtowie zaliczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Sesje z instruktorem jak i wlasny wysilek poplacicly i moge sobie teraz ladnie smigac smigiem a przeciez trzy lata temu wywracalem sie na oslej laczce Jak komuś dopieram sprzęt to zawsze takie "ładnie" dzielę na pół i nie zdarzyło się jeszcze żebym przestrzelił ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Ja w sobotę może gdzieś pojadę gdzie mało ludzi będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jak komuś dopieram sprzęt to zawsze takie "ładnie" dzielę na pół i nie zdarzyło się jeszcze żebym przestrzelił Niestety nie da sie tu wkleic filmiku wiec wyglada na to, ze kazdy zostanie przy swoim zdaniu ja sie jescze moge posilkowac opinia mojego instruktora "jest dobrze, jest bardzo dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia W ten weekend na Jawozynie jest kolejna edycja darmowyvh testów narciarskichSnow Expo i będzie między innymi Fischer to zapraszam ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia W ten weekend na Jawozynie jest kolejna edycja darmowyvh testów narciarskichSnow Expo i będzie między innymi Fischer to zapraszam Znaczy bywasz na otwarcie sezonu w Bialce? Moj brat jezdzi wymieniac narty a mi sie nie chcialo. Chyba blad. Jesli odpowiedz na powyzsze pytanie jest tak to chetnie sie pojawie na Twoim stanowisku w nastepnym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Nikt, nic nie jezdzi? Ja tradycyjnie rozpoczalem sezon w Bialce. Mialo byc Chopok ale team sie wykruszyl zaraz przed wyjazdem. Pogoda dopisala w pierwszy dzien. Maly mrozik i slonce. Niestety organizator zawalil i bylo czynne tylko 3 stoki a trzeba bylo placic pelna cene! To jakby pozostawilo niesmak.Sesje z instruktorem jak i wlasny wysilek poplacicly i moge sobie teraz ladnie smigac smigiem a przeciez trzy lata temu wywracalem sie na oslej laczce Jak nie jeździ?Cyklicznie już 26.12 rodzinny dwutygodniowy wypad do Jämtland. Mało ludzi ,pogoda zawsze dopisuje ,czasem poświeci zorza,czego chcieć wiecej . Edytowane 14 Stycznia przez Z Olsztyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ja pierwszy raz w życiu w Zieleńcu na nartach. Piękna sprawa chodź dość bolesny pierwszy upadek. Później z górki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Jak nie jeździ?Cyklicznie już 26.12 rodzinny dwutygodniowy wypad do Jämtland.Mało ludzi ,pogoda zawsze dopisuje ,czasem poświeci zorza,czego chcieć wiecej . Myslalem kiedys nad Finlandia wlasnie z powodu tego ze mroz i snieg jest zapewniony. Wrzuc po powrocie pare fotek oraz reportarz. Ja pierwszy raz w życiu w Zieleńcu na nartach. Piękna sprawa chodź dość bolesny pierwszy upadek. Później z górki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Z perspektywy uczacego sie zalecam nie szczedzic pieniedzy na dobrego instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Oczywiście zalecane i wskazane jest z instruktora korzystać, ale nawet najlepszy instruktor nie zrobi w tydzień z początkującego narciarza chyba, że ten początkujący jeździ albo jeździł wcześniej na rolkach albo łyżwach. Wtedy jest dużo łatwiej. Dlatego z tym nie szczędzeniem kasy to bym nie szalał ???? lepiej mieć własne buty i narty jak już wiemy, że ten sport jest dla nas. Choć jak już napisałem instruktora co jakiś czas wziąć po prostu trzeba. Edytowane 15 Stycznia przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Znaczy bywasz na otwarcie sezonu w Bialce? Moj brat jezdzi wymieniac narty a mi sie nie chcialo. Chyba blad. Jesli odpowiedz na powyzsze pytanie jest tak to chetnie sie pojawie na Twoim stanowisku w nastepnym roku.Niekoniecznie, jeżdżę tylko z doskoku na takie otwarte testy z "kowalskimi". I to nie moje stanowisko, bo tylko jestem pracownikiem Ale warto korzystać z takich testów, bo ma się możliwość przetestowania całego przekroju nart, rozmiarów, szerokości pod butem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Drugi dzień bez wpadek. Jeździłem w sumie po jednym upadku. Od razu, ale rolki uskuteczniam w lato a jak byłem dużo młodszy na desce popylałem. Więc musi być coś na rzeczy. A instruktor, zdecydowanie nie warto szczędzić kasy. Ja będę chciał skorzystać jak się rozjeżdżę amatorsko. Chcę aby pokazał mi jak jeździć lekko i swobodnie. Bo teraz to jednak spina spora. Ale naprawdę polecam dla osób z trudnymi zawodami. Narty absorbują głowę całkowicie. W czasie jazdy nie ma czasu na myślenie o niczym innym. Pozdro ze stoku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Stycznia przez Frogerset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Ale naprawdę polecam dla osób z trudnymi zawodami. Narty absorbują głowę całkowicie. W czasie jazdy nie ma czasu na myślenie o niczym innym.Pozdro ze stoku. To prawda że nie ma czasu o niczym innym myśleć zwłaszcza dla początkującego narciarza bo jedyna myśl to jak tu się nie wyp...... Byłem już dwa razy w Białce w tym roku ale takie szybkie wyjazdy 3-4 godziny i do domu, warunki super ludzi w tygodniu mało zwłaszcza w godzinach wieczornych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Od paru lat zaraz po Świetach Bożonarodzeniowych pakujemy się i jedziemy na narty do Hammarstrand. Dom leży 1800m od wyciągu narciarskiego i nad rzeką co dla wédkarza ma znaczenie.Śniegu jak zawsze po pachy i temperatury minusowe rzędu -15 -24 Przy tej wilgotności nie jest to temperatura "zostaje w domu".Ludzi niewiele także kolejek nie ma co jest mi wielkim.plusemWieczorem kominek ,czerwone wino i odpoczynek dla kolan. Dwa tygodnie białego szaleństwa mija dosyć szybko chociaż w połowie lutego wracamy na trochę ponad tydzień na stoki w Hammarstrand. Tylko śnieg mróz i szum lasu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Zieleniec dziś. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 24-26 stycznia szusuje w Wierchomli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia I ja sezon zacząłem, nawet w końcówce 2024. Oczywiście w Bałtowie, a oczywiście dlatego, że jak dla mnie w miarę blisko i można wyskoczyć nawet na kilka godzin. Dziś powtórzyłem wycieczkę do Bałtowa. To był udany wyjazd. Potrenowałem jazdę po odsypach, których po 11 było już sporo, dlatego lewa strona pod kanapą była dość luźna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Taki drobny offtop...Rodzina nalega na zimowy wyjazd na narty, a ponieważ ja nie szusuję i raczej już nie będę, to jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy, to połączyć ich narty, z moim wędkarstwem...Czy podrzuci ktoś jakieś lokalizacje w pobliżu stoków, gdzie jest sens pospininngować za pstrągiem?Na szybko google pokazuje okolice Nowego Sącza i Dunajec / Poprad, ewentualnie Ropa i okolice Gorlic, tyle że kompletnie nie znam tych rejonów i nie wiem czy np. dany odcinek nie jest wyłączony z wędkowania, ewentualnie tylko mucha...Za wszelkie tipy, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia https://www.czorsztyn-ski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia A kilka kilometrów dalej masz Dunajec z pstrągami w Sromowcach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Udało się wyskoczyć, pojeździć, a nawet popływać Jeszcze chwilkę tu pobędę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi