SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Dzisiejszy dzień równie udany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Kasprowy Wierch. Jak dla mnie najpiękniejsze narty w kraju 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Udało się wyskoczyć na kilka dni. W tym roku Tylicz Master Ski i Kotelnica Białczańska Edytowane 6 Lutego przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Udało się wyskoczyć na kilka dni. W tym roku Tylicz Master Ski i Kotelnica Białczańska Jakie warunki w Tyliczu? Jade w niedziele i zastanawiam sie czy wybrać Master Ski czy Jaworzynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Nie byłem na Jaworzynie, wiec porównania nie mam. Na Master Ski warunki całkiem fajne. Nawet wieczorem muld nie było. Śnieg niestety tylko na stoku i trasach.Kolejki średnie, dłużej niż 10 minut nie zdarzyło mi się czekać. Tylko te trasy trochę krótkie. Dla urozmaicenia wyskoczyliśmy na jeden dzień na Białkę. Tam ludzi dużo więcej. W szczycie kolejki na 15 -20 minut. Widoki i trasy zajebiste, ale wieczorem już muldy i odsłonięty lód.Ja kupowałem karnety jednodniowe, drożej o parę złotych ale nie jesteś przywiązany do jednego miejsca Edytowane 7 Lutego przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) . Edytowane 7 Lutego przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Do niedzieli może się dużo zmienić ... Teoretycznie prognozy wskazują na dobry czas dla narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego W nocy ma być mroźno, to będą naśnieżać.W dzień słonecznie i ciepło. Warunki powinny być fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Uważajcie na siebiehttps://www.google.com/amp/s/www.rmf24.pl/regiony/zakopane/newsamp-tragedia-na-stoku-w-szczyrku-nie-zyje-narciarz,nId,7911745 Edytowane 13 Lutego przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) W Hammarstrand jak zwykle tłok. Będzie można ciskać na kreche.Jasne że żarcik.- 15 Edytowane 17 Lutego przez Z Olsztyna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Wierchomla...teraz ...tzn koło 9..10 ale w tej chwili jest nie wiele gorzej Super pogoda, mróz, mało ludzi , bez kolejek Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego U południowych sąsiadów ….. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego A gdzie to dokładnie? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Pewnikiem Słowacja. Wpadłem do Bałtowa wczoraj i ja. Gdyby nie buractwo tych co kolejkę bezczelnie omijali wpieprzając się poza siatkę to dzień udany pomimo nawału ludzi. Edytowane 23 Lutego przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego A ma ktoś info jak Bukovel w wojennym czasie ?Jest sens czy lepiej Alpy ? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego A gdzie to dokładnie? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalkarohace Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi