Kuba Standera Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 WydanaMam nadzieję ze się spodoba. Wprowadziliśmy trochę zmian, ciekaw jestem Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 od kiedy mozna sie spodziewac w empikach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Myślę, że od początku tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jeszcze nie mam ale ... chciałbym pogratulować nowej strony internetowej - jest bardzo ładna i czytelna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Kuba, wysyłki poszły już?Widziałem 4 numer w sobote w Empiku, a u mnie jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 HejkaEmpik się wyjątkowo szybko uwinął tym razem, mimo że wysyłka dwa dni wcześniej do prenumeratorów była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 No to jutro robię napad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A do Ochotki w Wawie można już jechać. Czy wstrzymać się jeszcze kilka dni?? Kumpel się mnie pytał. Ja dzisiaj dostałem. Jak zwykle jest super. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Widać ,że do Poznania jest po drodze bo ja już mam od poniedziłku. Kuba 4 numer super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Sandacz, wysłane, jest gdzieś w drodze.To co wyczynia Poczta Polska i Inpost to jakieś kuriozum jest, w Krakowie potrafi paczka kilkanaście dni iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nr 4 wyjąłem ze skrzynki w poniedziałek. Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Kuba dzisiaj kupiłem (niestety teraz ekstremalne zapracowanie więc odrabiam w weekendy). Czwarta to dobry przykład na to jak etapowo piąć się w górę. Na prawdę zachęcasz do muchy! Czasopismo pierwsza klasa. W tym okładka rewelacja! Również artykuły - Nowa Zelandia , Słowenia, echhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Również jestem mile zaskoczony zawartością numeru 4.Pomysłów na artykuły nie brakuje, to bardzo dobrze Osobiście jak dla mnie to ostatnie, to najciekawsze wydanie.@Standerus,wybacz, ze wybiegam w przyszłość ale jakiego tematu przewodniego można będzie się spodziewać w szóstym numerze, po muchowaniu w morzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Okaże się w piątym Jakbym powiedział musiałbym wyeliminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 jest już piątka w empikach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 wysłana do empików. powinna być około środySorry za spóźnioną odpowiedź, sporo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja już mam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 również mam, a że dopiero teraz do domu wróciłem to nie przepuszczę i jeszcze dziś od dechy do dechy przeczytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kuba Wielkie dzięki za wywiad z Misako Ishimura!! Zbierałem szczenę z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dziś dorwałem Nr 5 w Empiku. Kuba, bardzo dobra robota! Czuję, że nowy sezon będzie stał pod znakiem słonej muchy W tygodniu zamówię brakujące mi nr 3 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Podobnie jak tpe1 uważam, że 5 Sztuka jest zdecydowanie najwyższych lotów. Widać wzrost poziomu z każdą kolejną .. sztuką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi