uszaty2222 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 na filmie koles jakos nie wprawnie posluguje sie ta metoda zwroccie uwage jak tzryma kij rzucajac a jak zwijajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Znam spinningistów posługujących się korbą, którzy rzucają normalnie, a zwijają z kołowrotkiem u góry, jak multikiem. Może ten typ też tak ma, tyle że w drógą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Znam spinningistów posługujących się korbą, którzy rzucają normalnie, a zwijają z kołowrotkiem u góry, jak multikiem. Może ten typ też tak ma, tyle że w drógą stronę ja tez kilku takich Panów znałem,byli to leciwi wędkarze wystarczyło podpowiedzieć takiemu panu ,ze nawet w tanim ruskim kołowrotku da się smienić korbke na srugą stronę,zazwyczaj to brak wiedzy niż casting we krwi a kolega z filmu ewidentnie kupił multik z korba nie to tej stronie co mu pasi.i rakos sobie musiał poradzic,widać druga reka nie chciała sięuczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Logan i Hasior, macie rację Opcji zakupu multika na tą rękę co niepotrzeba nie brałem pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszaty2222 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 tylko ze on kreci korba odwrotnie to mnie zadziwia normalnie to jest meczace a co zrobi jak mu cos porzadnego walnie to mnie zastanawia hol duzej ryby zwijajac w odwrotna storne korbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jestem pod wrazeniem bo technika prowadzenia dosyc ciekawa .Co do samego trzymania multika to i tak i nie .Kolowrotki z tzw. konserwy z zakryta szpula w rekach wikinga beda trzymane wlasnie w ten sposob .Co ciekawe te p?rzyzwyczajenie moze w dalszej fazie stac sie zmora i tak to zanam kilku takich ktorzy wlasnie tak lowia z wedka bez pazura .Moze i gosc zaczynal na konserwie abumatic .Osobiscie lowie tak czesto na gumy jak nie gryzie i czlowiek zaczyna kombinowac .Byle by skutecznie .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi