Wojtek B. Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć! Czy macie już informację ze swoich kół o możliwości dokonywania opłat na rok 2016? Chciałbym jeszcze w tym roku dokonać opłaty umożliwiającej mi połów na rzece Drwęcy w nowym sezonie (ulgowa). Czy znalazłby się jakaś dobra dusza, która mogłaby dokonać za mnie tej opłaty ? (kartę przyślę kurierem i również po odbiór podeślę kuriera). Zależy mi na czasie ze względu na zbliżający się tygodniowy wyjazd na trocie. Dziękuję za odpowiedzi, W Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wojtku, równie dobrze możesz wejść na stronę WWW PZW Toruń i tam dokonać opłaty on-line, zupełnie jakbyś płacił za zakupy internetowe. Zezwolenie wraz z rejestrem przyślą Ci w sekundę na e-mail. Powodzenia na Trotkach! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Wojtku, równie dobrze możesz wejść na stronę WWW PZW Toruń i tam dokonać opłaty on-line, zupełnie jakbyś płacił za zakupy internetowe. Zezwolenie wraz z rejestrem przyślą Ci w sekundę na e-mail. Powodzenia na Trotkach! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za odpowiedź Pytanie, czy mogę w taki sposób dokonać również płatności za cały rok? Konkretnie interesuje mnie ten znaczek: 6. Wody Okręgu Toruń dla młodzieży uczącej się w szkołach dziennych od 16 – 24 roku życia (90,00 zł) Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na początek musisz opłacić składkę "Związkową PZW" w swoim macierzytym Kole. Potem (skoro będziesz członkiem PZW) możesz dokonać opłaty na wody PZW Toruń, dwiema metodami: 1. Opłaty okresowe 1,3,7 dni- strona PZW toruń, http://www.pzw.torun.pl/ Pamiętaj tylko i wyłącznie okresowe. 2. Okresowe i całoroczne- Koła lub Okręg PZW Toruń lub placówki (sklepy itd), mające podpisaną umowę na rozprowadzanie znaków Okręgu Toruń. To dotyczy interesującej Cię opcji :"6. Wody Okręgu Toruń dla młodzieży uczącej się w szkołach dziennych od 16 – 24 roku życia (90,00 zł)" W moim Kole w Brodnicy, znaki i zewolenia będą dostępne od jutra (dzisiaj następuje ich odbiór w Toruniu). Mam nadzieję że pomogłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Odbierz priv. Masz wszystko napisane Jeśli ktoś potrzebuje to niech odzywa się do mnie. Ja planuje podjechac po swoje opłaty 23.12. Mogę przy okazji zrobić dobry uczynek i komuś pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Można kupować od poniedziałku do czwartku 10:00-16:00 piątek 10:00-17:00 ul. Słowackiego 80 87-100 Toruń numer w razie pytań 566219478 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Tak, w Kole Miejskim od dziś [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 W kole Rubinkowo poniedziałki i czwartki 17-19 są już w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi