Skocz do zawartości

Dostępność znaczków- Okręg Toruń

Wojtek B.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Czy macie już informację ze swoich kół o możliwości dokonywania opłat na rok 2016?

Chciałbym jeszcze w tym roku dokonać opłaty umożliwiającej mi połów na rzece Drwęcy w nowym sezonie (ulgowa).

Czy znalazłby się jakaś dobra dusza, która mogłaby dokonać za mnie tej opłaty :)? (kartę przyślę kurierem i również po odbiór podeślę kuriera). Zależy mi na czasie ze względu na zbliżający się tygodniowy wyjazd na trocie.

Dziękuję za odpowiedzi,

W

Edytowane przez Wojtek B.

Wojtku, równie dobrze możesz wejść na stronę WWW PZW Toruń i tam dokonać opłaty on-line, zupełnie jakbyś płacił za zakupy internetowe. Zezwolenie wraz z rejestrem przyślą Ci w sekundę na e-mail. Powodzenia na Trotkach!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki za odpowiedź :)

Pytanie, czy mogę w taki sposób dokonać również płatności za cały rok?

Konkretnie interesuje mnie ten znaczek:

6. Wody Okręgu Toruń  dla młodzieży uczącej się w szkołach dziennych od 16 – 24 roku życia (90,00 zł)

Edytowane przez Wojtek B.

Na początek musisz opłacić składkę "Związkową PZW" w swoim macierzytym Kole.

Potem (skoro będziesz członkiem PZW) możesz dokonać opłaty na wody PZW Toruń, dwiema metodami:

1. Opłaty okresowe 1,3,7 dni- strona PZW toruń, http://www.pzw.torun.pl/

Pamiętaj tylko i wyłącznie okresowe.

2. Okresowe i całoroczne- Koła lub Okręg PZW Toruń lub placówki (sklepy itd), mające podpisaną umowę na rozprowadzanie znaków Okręgu Toruń.

To dotyczy interesującej Cię opcji :"6. Wody Okręgu Toruń dla młodzieży uczącej się w szkołach dziennych od 16 – 24 roku życia (90,00 zł)"

W moim Kole w Brodnicy, znaki i zewolenia będą dostępne od jutra (dzisiaj następuje ich odbiór w Toruniu).

Mam nadzieję że pomogłem.

• Like 1