michal7709 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam koledzy ma może ktoś namiar na serwis silników ,najbliżej mam do Warszawy lub Lodzi ,potrzebuje zrobić przegląd po sezonie i przygotować go na następny .Za wszelkie info z góry dziękuję i pozdrawiam.Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na spójni są dwa punkty gdzie mozesz to zrobić.Pierwszy to chyba Tsunami - serwis Yamy i na końcu tej alejki Marine Serwis gdzie również zrobisz przegląd silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) http://www.bmamarine.pl/ Tu serwisowałem Mercurego, identycznego 3,5. Nie będziesz prawie musiał zjeżdżać z autostrady. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michal7709 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dzięki koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michal7709
Witam koledzy ma może ktoś namiar na serwis silników ,najbliżej mam do Warszawy lub Lodzi ,potrzebuje zrobić przegląd po sezonie i przygotować go na następny .Za wszelkie info z góry dziękuję i pozdrawiam.Michał.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi