wobler1 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 WItam . Czy moze ktos wie co dzieje sie w rzece,jaka jest woda,czy pokazuje sie trotka ,czy ktos polowil i ect.Czy warto konczyc sezon nad Drweca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Byłem w środę. Kilka godzin biczowania wody bez rezultatu trociowego... Ukleje chodzą całą szerokością koryta, zapamiętale ganiają za nimi bolenie, ale troci nie widać. Woda dość wysoka, mętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Na jakim odcinku wedkowales,jak nie bedzie padalo to woda wyklaruje sie. Co do stanu wody to chyba b.dobrze ze jest podwyzszony stan to i ryba ma wiecej kryjowek.Pewniej bedzie wchodzla z Wisly na Tarliska.Chyba ze ujscie Drwecy przegrodza siatami jak na Dolnej Wisle czy tez w Zatoce Gdanskiej, siaty po postawiaja i zbierac beda zniwo ,za nasze pieniadze /skladki/?.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Przewędrowaliśmy odcinek (we dwóch) od żwirowni w Złotorii (przy ogródkach działkowych) w górę po most drogowy (nowy). Woda, że wysoka i trącona wszystko O.K., ale wg. mnie troci jest w tej chwili jak na lekarstwo. Siedzi pochowana , zasiedziała jedynie ta która wcześniej weszła i tą będzie ciężko sprowokować. Nowej wstępującej ni widu ni słychu. Gdy jest troć w rzece ukleje tak bezkarnie nie pływają sobie po całej szerokości rzeki, nie widać boleni i innych ryb. Myślę że po ostatnich wiaterkach za tydzień może dwa coś się powinno zmienić na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Pasowaloby zeby pogoga byla pod psem,i na Baltyku sztorm.Ja wybieram sie pod koniec wrzesnia. to lowiles w moich miejscowkach.ja oblawiam jeszcze wyzej do prostki kieltowej powyzej wiaduktu.Niewiem jak na Glinkach i na plazy w Lubiczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi