MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Słuchajcie, Jakoś we wrześniu br. kolega @Pilot podsunął całkiem ciekawy pomysł odnośnie stworzenia wątku odnoszącego się do wędek Megabass, które posiadamy jako forumowicze - z czym są sparowane, jakie mają przeznaczenie? Jak sprawdzają się użytkowo? Czy coś się w nich Wam nie podoba, albo wybitnie przypadło Wam do gustu? Myślę, że może z tego wyjść ciekawa dyskusja, ponadto wzajemnie czegoś się od siebie nauczymy. Na ten moment ta wiedza jest rozrzucona po wielu tematach często jako offtopy, spróbujmy w tym miejscu zrobić ciekawy zbiór na ten temat. Kto pierwszy?;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Super wątek.Jak znajdę czas opiszę swoje 3 zestawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Super wątek.Jak znajdę czas opiszę swoje 3 zestawy.Bomba Tomy, rzuć też kilka słów o tych, które przerobiłeś w przeszłości - przecież było tego sporo. A info na temat tych perełek na pewno się wielu osobom przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Jedno mogę już napisać.Pozbyłeś się najlepszej wędku na Bolenie jaką świat widział F570X SUPER BANDERSNATCH Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Słuchajcie, Jakoś we wrześniu br. kolega @Pilot podsunął całkiem ciekawy pomysł odnośnie stworzenia wątku odnoszącego się do wędek Megabass, które posiadamy jako forumowicze - z czym są sparowane, jakie mają przeznaczenie? Jak sprawdzają się użytkowo? Czy coś się w nich Wam nie podoba, albo wybitnie przypadło Wam do gustu? Myślę, że może z tego wyjść ciekawa dyskusja, ponadto wzajemnie czegoś się od siebie nauczymy. Na ten moment ta wiedza jest rozrzucona po wielu tematach często jako offtopy, spróbujmy w tym miejscu zrobić ciekawy zbiór na ten temat. Kto pierwszy?;-)Z tego co się orientuję, to chyba Ty pierwszy powinieneś napisać tu co nie co na ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeno mogę już napisać.Pozbyłeś się najlepszej wędku na Bolenie jaką świat widział F570X SUPER BANDERSNATCH A właśnie że się nie pozbyłem, bo ją mam nadal;-) Czeka do maja. Z tego co się orientuję, to chyba Ty pierwszy powinieneś napisać tu co nie co na ten temat Na to też przyjdzie czas;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wczoraj byłem w Karasiu.Oglądałem jakiś kij Megabass'a za, bagatelka, 3,2 kPLN.Zakochałem się.Jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale kiedyś będzie mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wczoraj byłem w Karasiu.Oglądałem jakiś kij Megabass'a za, bagatelka, 3,2 kPLN.Zakochałem się.Jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale kiedyś będzie mój.To co to za kij ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Seria Destroyer Evoluzion.O taki:http://en.megabassstore.jp/fs/megabass2/rod/detail-26869 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Seria Destroyer Evoluzion.O taki:http://en.megabassstore.jp/fs/megabass2/rod/detail-26869Oj tak, można się zakochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wczoraj byłem w Karasiu.Oglądałem jakiś kij Megabass'a za, bagatelka, 3,2 kPLN.Zakochałem się.Jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale kiedyś będzie mój. Kup w Megabass i już jesteś 700zł do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 z tego co wiem, to na tym forum jest jeszcze kilku ukrytych zbójców od MB, więc może się obudzą w tym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 z tego co wiem, to na tym forum jest jeszcze kilku ukrytych zbójców od MB, więc może się obudzą w tym wątku Dokładnie o to mi chodzi Kamil, o to mi chodzi - niech się pokażą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nareszcie sobie poczytam, pokombinuję, w łepetynie trochę się pomiesza...może portfel się odchudzi?! (tego to się boję ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 byle by z tego nie wyszedł lepszy i gorszy "sort" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mi się ten marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A ktory model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A ktory model ?Tak mi się podobają że chyba mi to obojętne.Najlepiej jakby był taki na bolenie i dość mocny bo wobki Rapowe na 2016 poszły w gabaryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Pozostańmy przy Megabassach i opisie tych wędek a nie marketingu i możliwościach zakupu. Kto chce pójdzie sobie, gdzie chce, albo i kupi jak chce Tutaj megabass only i technikalia. Moją przygodę z megabassem zacząłem ... dość dawno bo chyba w 2006 kupując pierwszego Destroyer'a - Mephisto (być może był to koniec 2005r ale sprawdzę to). Później były kolejne ... i tak uzbierały się 4 megabassy i tylko jeden evergreen. Poza tym mam trochę katalogów więc powrzucam co ciekawsze smaczki tutaj w wątek. Marzę jeszcze o jednym ale ... jako wędka kolekcjonerska - bo chcę mieć a nie dlatego, że będę łowił - chodzi mi o F4-610GT3 Shiryu. Tych nowych nie znam choć prezentują się wyśmienicie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 może tak, właśnie trzymam w ręku ten "nowy" uchwyt od X7, jak na moją szczupłą dłoń, to bardzo, bardzo wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To w końcu masz tego Megabassa F4-610GT3 Shiryu,czy miałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 W ubiegłym roku podczas pobytu w Tokio bardzo często widywałem w metrze lokalnych wędkarzy, którzy notabene w ogóle nie przypominali naszych komandosów Ubrani lekko w t'shirty, z małymi torebkami na przynęty, ale zawsze z dwoma, trzema króciutkimi spinerkami o subtelnych blankach sprzeżonymi z niskoprofilowymi multikami. Super to wyglądało i pomyślałem wtedy, że cast musi być naprawdę fajną zabawą. Siedziało to we mnie, aż nadarzyla się niedawno okazja i nabyłem swój pierwszy zestaw castowy MB czyli wędeczkę Destroyer z ip68 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Słuchajcie, Jakoś we wrześniu br. kolega @Pilot podsunął całkiem ciekawy pomysł odnośnie stworzenia wątku odnoszącego się do wędek Megabass, które posiadamy jako forumowicze - z czym są sparowane, jakie mają przeznaczenie? Jak sprawdzają się użytkowo? Czy coś się w nich Wam nie podoba, albo wybitnie przypadło Wam do gustu? Myślę, że może z tego wyjść ciekawa dyskusja, ponadto wzajemnie czegoś się od siebie nauczymy. Na ten moment ta wiedza jest rozrzucona po wielu tematach często jako offtopy, spróbujmy w tym miejscu zrobić ciekawy zbiór na ten temat. Kto pierwszy?;-)Uprzedziłeś mnie;). Szykowałem wątek MegaBass odnośnie całego asortymentu - Multiki, wędki, przynęty, tuning/akcesoria... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Uprzedziłeś mnie;). Szykowałem wątek MegaBass odnośnie całego asortymentu - Multiki, wędki, przynęty, tuning/akcesoria...Myślę, że ten wątek się ładnie rozwinie o elementy, o których piszesz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi