bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Mistrzostwo świata i z tą budą świetnie leży w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) tylko te srebrne elementy w IP, to porażka, trzeba się ratować Edytowane 17 Grudnia 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Guzu spoko na Bolki.Jak dla mnie to nie ma lepszej.Przynęty na tą rybę trochę przecież ważą.Długość też odpowiednia.Miota pięknie i kapitalnie pracuje pod rybą a zapas mocy zawsze się przyda,zwłaszcza przy strzale w ostrym nurcie.Dla mnie kij przede wszystkim pod woblery, sterowce i bezsterowe. Dolnik mocny jak jasna cholera, szczyt potrafi ładnie pracować pod rybą - jak Tomek powyżej zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Pianka po całości to tak nie zabardzo, przynajmniej dla mnie. Tuningował ktoś optycznie młynki MB i mo coś do pokazania:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 a ja właśnie strasznie cierpiałem jak miałem F6-69X z korkiem, nawet go zakryłem z gwiazdą od Ciebie (HS) i matową śrubą od HS 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 masz jakiegoś ?nie..miałem chyba 3 ...ale nie dla siebie, uzbrojenie było fatalne...ale może z obecnych wypustów uzbrojenie przelotek jest lepsze...dolniki były zajebiste, te korkowe...w uFM pierścienie metalowe w środku mają wkąłdki z plastiku, a nie jak w paganim metal i to jeszcze nieprawidłowo dopasowany do stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Korek po całości to już totalna padaka, pianka już bardziej znośna. Z tą gwiazdą to widać, że wygodniej będzie, o ile lżej? Ja nawet śrubki na inny kolor będę zmieniał a o prowadnicy wodzika nie wspimnę i innych drobiazgach. Dlaczego ja sprzedałem IS63!? Kamil - z tym BJR będę kombinował jednak, będzie piękne:))) a knoby rurki black z czasem gdzieś się wyrwie, może jakieś nowe zrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 waży tyle samo, co mała fabryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dlaczego ja sprzedałem IS63!? No właśnie, nie tylko Ty jeden sobie plujesz w brodę, ja swojego trzymam i nie dam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 ja akurat preferuję kołowrotki nad wędkami MB A które konkretnie? Przemacałem kołowrotki i napis Made in China na stopce plus cena jakoś nie zrobił na mnie wrażenia. Co prawda oglądałem je w Karasiu ale chyba nie ma produkcji Megabass JP i reszta świata? Porównując z seryjnymi Daiwa JDM i Made in Japan to dupy nie urwało Multiki są fajne fakt ale nadal na pierwszym planie zostaje Namiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) JDM i Made in Japan - ?? Wydaje mi sie że JDM=Made in Japan Megabass maszynki Made in China?? Namiki super design, te knoby nawet też niezłe Edytowane 17 Grudnia 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 JDM i Made in Japan - ?? Wydaje mi sie że JDM=Made in Japan Megabass maszynki Made in China?? Namiki super design, te knoby nawet też niezłeModele spiningowe zbudowane na bazie luviasa daiwy GausLuvitoCayenneRacing condition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) A które konkretnie? Przemacałem kołowrotki i napis Made in China na stopce plus cena jakoś nie zrobił na mnie wrażenia. Co prawda oglądałem je w Karasiu ale chyba nie ma produkcji Megabass JP i reszta świata? Porównując z seryjnymi Daiwa JDM i Made in Japan to dupy nie urwało Multiki są fajne fakt ale nadal na pierwszym planie zostaje Namiki to naprawdę ciekawe co piszesz, a jakież to multiki ? Pilot JDM = Japan Domestic Model - nie musi się równać Made in Japan Edytowane 17 Grudnia 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) nie odpowiedziałem, sorrki IS, IP, LIN ps. a co do Steez TN, to mam trochę inne, gorsze zdanie, co nie znaczy, że lipa oczywiście Edytowane 17 Grudnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 to naprawdę ciekawe co piszesz, a jakież to multiki ? Pilot JDM = Japan Domestic Model - nie musi się równać Made in Japan Ale to ja się pytałem jakie kołowrotki preferujesz nad wędkami bo może kręcąc na sucho w sklepie moje mega zajaranie znacznie przygasiło made in china na stopce Guzu akurat wymienił te o których pisałem jeden jest z Made in Japan na stopce - Idaten z tego co pamiętam. Pomijając aspekt kultowo-trendowo-bajerancki, który jest dla mnie ważny oraz jakościowy (tej nawet nie śmiem podważać) zabrakło pierwiastka japońskości na stopce. Multiki podobają mi się z serii Zonda, IP i IS - na pewno kiedyś sprawię sobie taki. Najlepiej po sztuce z każdej serii Namiki to niespełniona miłość - multik oczywiście nie wędkarz A jeżeli chodzi o wędki - chyba nikt nie doścignie projektów ITO ale to geniusz nie bojący się iść swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 No tak, produkowane na rynek Japoński. Kołowtotków MB jest mało, multików też jakoś niema dużej gamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 nie odpowiedziałem, sorrki IS, IP, LIN ps. a co do Steez TN, to mam trochę inne, gorsze zdanie, co nie znaczy, że lipa oczywiście Ja o stałej szpuli a ty o ruchomej i my się po prostu nie dogadali No nawet nie mów mi nic złego bo codziennie czekam na wyprzedaż na plat Bass or Die Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 wyważony jest lepiejopis nie zgadza się z katalogiem, tzn jest taki sam jak poprzedni model 1/2oz, a nie 3/8ozchyba nie są to te same blanki, ten wg mnie jest troszkę szybszy, bardziej dynamiczny i troszkę mocniejszy w dole, ale nadal ma ten charakterystyczny "miękki" szczyt, który wyrzuci 3g+guma (optimum od 4-5g+guma 2") i zaanimuje każdego gumowca i do tego dobrze współgra z resztą blankuoczywiście tak jak poprzednio nie ma nic wspólnego z Regular - typowa wędka jigowa, do mniejszych/lżejszych przynęt i jak każdy bassowy MB z sowitym zapasem mocy w dolena sucho wędka genialna, moim zdaniem w praktyce okaże się też baaaardzo czuła aha, to nie moja Kamil, ale jakieś foty na pewno zrobiłeś tego F2? Wrzuć poglądowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja o stałej szpuli a ty o ruchomej i my się po prostu nie dogadali No nawet nie mów mi nic złego bo codziennie czekam na wyprzedaż na plat [emoji14] Bass or Die [emoji14]Dział baitcastingowy, więc stała szpulka w domyśle odpada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kamil, ale jakieś foty na pewno zrobiłeś tego F2? Wrzuć poglądowo;) nie miałem czasu, poleciał dalej, może prawowity Właściciel coś zapoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja o stałej szpuli a ty o ruchomej i my się po prostu nie dogadali No nawet nie mów mi nic złego bo codziennie czekam na wyprzedaż na plat Bass or Die niech wypuści z napisem "Zander or Die", to pomyśle ponownie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 JDM = Japan Domestic Model...Japan Domestic Market Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Wykopałem jeszcze taki zestaw, który przez pewien czas u mnie działał na początku roku - F2-60X Criffhanger w drużynie z MB ZONDA Hendgehog (szpula BFS). Kij idzie ze mną do trumny, mój UL nr 1 - pięknie radzi sobie z okoniami, przyłowy dzięki mocnemu dolnikowi nie są mu straszne. Bardzo dobrze wyważony, idealnie do obsługi rzutowej jedną ręką (dolnik poza tym jest tak krótki, że inaczej się chyba nie da). Komfortowo do 6gr +2" guma - jeszcze nie pada na pysk przy podbiciu, stąd też opis wędki trochę przesadzony przez ITO. Młynek - dla samego designu i rzadkości warto go mieć. Boczny panel w tym wydaniu daje niesamowity efekt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) j.w. 150g 300g 500g Full i ogląd Edytowane 18 Grudnia 2015 przez bazyloss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi