Gregmegabass Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Ladnie to wyglada... Gratulacje panowie... Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Gregmegabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ladnie to wyglada... Gratulacje panowie...Wrzuć coś swojego, masz przecież zacną kolekcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Wrzuć coś swojego, masz przecież zacną kolekcję! koniecznie A6704X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 koniecznie A6704X Tak tak, dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Challenge - chętnie bym pomacał, od biedy fotki też ujdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 mnie głównie ten szczyt interesuje / ugięcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wrzuć coś swojego, masz przecież zacną kolekcję!Pare tygodni temu stracilem iPod z duzo iloscia zdjec wiec postaram sie zrobic jutro nowe i cos wrzucic... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mam ten kijaszek F2-60X Criffhanger. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mam ten kijaszek F2-60X Criffhanger. P1340194.JPGTomek, IS71HL + szpulka - BFS czy Honeycomb? Pamiętam, że coś w tym zakresie kombinowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 BFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zaraz jadę popatrzeć jak strzebla w wodzie wywija Guzik złowię bo mi zamknęli dwie komory gdzie byłaby szansa i zostawili kałużę w której pływają trzy okonie i jeden szczupak.Pogoda piękna trzeba wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Megabass F4-65XDti 777 LTD + Daiwa TD-ITO 103 HLMegabass F4-65x4 Oneten Stick + MB IS63 LARIAT 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Megabass F5-70x + MB Monoblock Bespoke Megabass F5-71XBJ + MB LIN 10LMegabass F4 1/2-70x4 + MB Monoblock Grigio TitanioMegabass Fx-710x7 + MB LIN 10CL Zirconia Megabass F4 1/2-711 GTA + MB LIN 10 Origin 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Megabass A6704x Fine Bronx + MB IS71 Hyper Lariat Galaxy RedMegabass A6104x Elseil Elseil Type Arms + MB Monoblock Racing MilanoMegabass A6903x Hein + MB Zonda 68L Rosso + BF SpoolCDN........ 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 pikne Grzechu jakbyś miał chwilkę i możliwość, to pokaż proszę ugięcie A6704x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 pikne Grzechu jakbyś miał chwilkę i możliwość, to pokaż proszę ugięcie A6704xjaka wage ciezarkow chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 np. 150, 250, 350 , 500około oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ok ... Jutro postaram sie zrobic.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Greg ja pierdziele!!! Szczena opadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mnie wypadła. Szukam jej nadal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pogratulować, pokaźne uzbrojenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nieeee, no fajna kolekcja , tylko chętnie bym się dowiedział tego, co było sugerowane przez założyciela wątku, czyli co do czego itd:"jakie mają przeznaczenie? Jak sprawdzają się użytkowo? Czy coś się w nich Wam nie podoba, albo wybitnie przypadło Wam do gustu?"no i bardzo mnie niepokoi to "CDN....." w ostatnim wpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 z tego co wiem, to nie koniec kolekcji i opisanie tego wszystkiego, to byłby już niezły laborat, ale ważne, że wiemy co Grzesiek ma i w razie konkretnego pytania zapewne nie odmówi pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Panowie bardzo dziekuje za dobre slowo...Mam tylko nadzieje ze zdjecia nie beda nikomu "przeszkadzac" , a jezeli tak sie stanie to prosze moderatora o usuniecie...Zadajac pytania prosze pamietac o tym ze ja mieszkam po drugiej stronie kaluzy mianowicie w USA gdzies sposob ,technika, prezentacja jak i same przynety bardzo sie roznia od tych uzywanych przez Was pod drapiezniki wystepujace w Polsce... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 ....gdzies sposob ,technika, prezentacja jak i same przynety bardzo sie roznia od tych uzywanych przez Was pod drapiezniki wystepujace w Polsce... A o tym bym bardzo chetnie poczytal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi