BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ludziska piszcie coś bo planuję wpaść dzisiaj do "Karasia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) pikne Grzechu jakbyś miał chwilkę i możliwość, to pokaż proszę ugięcie A6704xKamil przepraszam za zwloke ale zblizajace sie swieta troche mnie "pochlonely"...postaram sie zrobic zdjecia o ktore prosiles najszybciej jak to mozliwe... Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Gregmegabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 daj spokój, na spokojnie, po świętach, to nic plinego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 ...Byłem, zobaczyłem ... kasy nie wydałem (bardzo siebie zaskoczyłem i polubiłem ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Pomacałeś tą serię http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=6295 Coś mi łbie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Była jedna sztuka ... pod korbę, dwu skład nie mam wspomnień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 A do mnie dzisiaj dotarł mój pierwszy Megabass Szklak model Tomahawk F4-610GT3 Shiryu w praktycznie fabrycznym stanie.Klasyka gatunku,a wykonanie bajka.Pierwsza próba na Drużnie 29-30/12/2015 dam znać jak to wygląda w praktyce Tego sobie jeszcze kupię. Taki crankbait classic. Fajowa wędka! Gratulacje!!!! Wrzucaj zdjęcia - wiem, że były ale ten kijek moze być wrzucany i sto razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No właśnie, wrzucaj foty! (to już drugi kijek zaklasyfikowany do podmianki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Hyuga - fajne, brałbym pod pstrąga tylko ten wszędobylski fiolet MB mnie póki co odpycha + jakaś zieleń na omotkach - trzeba by było multik tuningować pod kolor:) - do Lariat71 by pasowała. Mam MB RacingCondition WorldEdition 2pcs więc dwa składy mi pasują Kije MB z oferty w Karasiu są dostępne od ręki?! Edytowane 23 Grudnia 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Z pazurem były na stelażu trzy modele. (ale nie pytaj mnie dokładnie jakie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 pikne Grzechu jakbyś miał chwilkę i możliwość, to pokaż proszę ugięcie A6704xNa poczatek 101 g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 157 gramow... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 252g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 353g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 498g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niezła kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 ...aż krzesło trzeszczało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 To ile potrzeba, aby uruchomić dolnik?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Średnia bieługa wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 dzięki wielkieNie ma problemu..wiem ze "warsztat" malo ciekawy ale nie bylo "fotografa" pod reka wiec musialo skonczyc sie na takiej prowizorce... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 wszystko super widać, wiem już chyba co to za wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Pytanie o model F5-72XRC. Czy nada sie jako kij boleniowy z brzegu i z lodzi, sparowany byłby z Tatula 103XHL JDM Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No i co taka cisza w eterze? Chyba ktoś tam jeszcze się ostał do pokazania swojego arsenału? Ja wiem, że @Gregmegabass może skutecznie zawstydzić, ale bez przesady;-) @Żbiku, ja niestety nie pomogę, nie miałem żadnego kija z serii RC - ale może jednak, ktoś, coś??? Według mnie może być to ciekawa propozycja, chociaż akcję pewnie ma Fast, MB lubi zaniżać ten parametr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No dobra. Dzisiaj kupiłem MB. Ale w moim stylu ... troszkę historyczny to się chyba nie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi