Gregmegabass Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Megabass HEDEHOG F3st 63X Megabass ZONDA68 HEDEHOG Od 3g do 12g rzuca wszystko jak dla mnie najlepszy zestaw do łowienia na L Sandaczy,Okoni,BOLENI . Pan ITO wiedział co robi dając ta samą nazwę HEDEHOG Super zestaw gratuluje...Jak dla mnie tez jeden z lepszych (uniwersalnych)medium light jaki mialem okazje uzywac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mój pierwszy kijek z tej ,,stajni" . Megabass Recing Condition Wykonanie jak dla mnie pierwsza klasa , a i spasowanie , wyważenie dla tego dedykowanego do niego multika - ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mój pierwszy kijek z tej ,,stajni" . Megabass Recing Condition Wykonanie jak dla mnie pierwsza klasa , a i spasowanie , wyważenie dla tego dedykowanego do niego multika - ok.Fajny zestaw. Jak planujesz go wykorzystać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Myślę o gumie i Sliderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 wyważenie , to bez rewelacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 wyważenie , to bez rewelacji A czemu tak mówisz? jest przecież podobnie jak w normalnym spinningu z kręciołem . To jakie ma być wyważenie w castingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) casting, to nie spinning, gdzie masz "przeciwwagę" i ramie momentu, pokazałbym, ale większość sprzedałem, choć jeden został mogę zrobić takie zdjęcie , tu każdy cm ma znaczenie cały czas mówię o operacji przynętą za pomocą wędki, a nie kołowrotka ! Edytowane 16 Stycznia 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) to wyważenie pasuje bardziej do wędki crankbaitowej Edytowane 16 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 wyważenie , to bez rewelacji Jak na casta to chyba nawet bardzo średnio... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) jak widać wędka leci trochę do tyłu, nie mogę pokazać idealnie balans point, bo muszę wsadzić palec pod mulik i go wtedy dotykam , rzeczywisty jest jakieś 2-3mm w stronę uchwytu, mówię o wędce jigowej Edytowane 16 Stycznia 2016 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 No i własnie od tego jest forum . Człowiek zawsze uczy się czegoś nowego . Dzięki Kamil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 jak widać wędka leci trochę do tyłu, nie mogę pokazać idealnie balans point, bo muszę wsadzić palec pod mulik i go wtedy dotykam , rzeczywisty jest jakieś 2-3mm w stronę uchwytu, mówię o wędce jigowej IMG_1677.JPGKamil ktory to model Inspirare ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Black Raven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Lekko do tyłu przechylone - zestewu pewnie nie czuć nic przy łowieniu. Mam tak z Linem przy kiju jerkowym ale Lin 250g to wyważa idealnie a tu idealnie IS wyważa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) mój taki nie jest , po prostu musiałbym go na jakimś ołówku poziomować , a druga ręką robic zdjęcie - niewykonalnelekki przechył w granicach kilku stopni w wędce jigowej jest wygodny, większy skutkuję osłabieniem czułości zestawu i kuriozalnie gorszą kontrolą nad przynętąz kolei takie wyważenie przy wędce do cranków i jerków było by męczące i tam lepiej jak leci "lekko na pysk"np. F4-65X4 do jigowania nie bardzo, ale jest genialnie wyważona do operowania jerk bait minnows (pewnie dlatego, że do tego zaprojektowana) Edytowane 16 Stycznia 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) No i własnie od tego jest forum . Człowiek zawsze uczy się czegoś nowego . Dzięki Kamil . ja bym się nie dołował, to długa wędka i trudno jest osiągnąć jakiś ideał wyważenia, jeśli będzie używana zgodnie z przeznaczeniem, to będzie świetna, po prostu nie zalecam jigowania takim kijem (za pomocą wędki) na dłuższą metę, chyba, że masz zapasowe nadgarstki ps. naszego "polskiego jigowania" Edytowane 16 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 mój taki nie jest , po prostu musiałbym go na jakimś ołówku poziomować , a druga ręką robic zdjęcie - niewykonalnelekki przechył w granicach kilku stopni w wędce jigowej jest wygodny, większy skutkuję osłabieniem czułości zestawu i kuriozalnie gorszą kontrolą nad przynętąz kolei takie wyważenie przy wędce do cranków i jerków było by męczące i tam lepiej jak leci "lekko na pysk"np. F4-65X4 do jigowania nie bardzo, ale jest genialnie wyważona do operowania jerk bait minnows (pewnie dlatego, że do tego zaprojektowana)Dlatego będę przerabiał kij i lekko skracał dolnik przesuwając go do tyłu i będzie idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mój pierwszy kijek z tej ,,stajni" . Megabass Recing Condition Wykonanie jak dla mnie pierwsza klasa , a i spasowanie , wyważenie dla tego dedykowanego do niego multika - ok.Coś Ty tam podkręcił do RCC? Ja mam taki kijek do 24Ib 213 z IP79 i combo wygląda razem jak jedna całość. Bardzo fajne są te kije, design konkretny i czułe na każde pstryknięcie, są w 2pcs ale zachowują się jak szpada. Spina też mam takiego do 28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 mój taki nie jest , po prostu musiałbym go na jakimś ołówku poziomować , a druga ręką robic zdjęcie - niewykonalnelekki przechył w granicach kilku stopni w wędce jigowej jest wygodny, większy skutkuję osłabieniem czułości zestawu i kuriozalnie gorszą kontrolą nad przynętąz kolei takie wyważenie przy wędce do cranków i jerków było by męczące i tam lepiej jak leci "lekko na pysk"np. F4-65X4 do jigowania nie bardzo, ale jest genialnie wyważona do operowania jerk bait minnows (pewnie dlatego, że do tego zaprojektowana) Dzięki, idę szukać ołówka ... . Niby "wszystko" się wie , a jednak ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Coś Ty tam podkręcił do RCC? Ja mam taki kijek do 24Ib 213 z IP79 i combo wygląda razem jak jedna całość . Bardzo fajne są te kije, design konkretny i czułe na każde pstryknięcie, są w 2pcs ale zachowują się jak szpada. Spina też mam takiego do 28gHej jest to; Daiwa Millionaire CV-Z 105 L w nowym dizajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Combo F4-62X Flatbacker Phase III z IS63L. Małe jerki, jerkbait minnow, topwater, poppery - zgodnie z opisem do 3/4Oz. Bardzo fajnie zgrana para;) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Super wątek.Jak znajdę czas opiszę swoje 3 zestawy.@Tomy, trzymam Cię za słowo, poproszę te zestawiki pokazać ładnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Oj fajne combo, podoba mi się, brałbym:) Na knoby nie chcesz się wymienić? Te rurki to takie niewygodne są. Jak coś na te z IP79 lub Lin10 Edytowane 19 Stycznia 2016 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Oj fajne combo, podoba mi się, brałbym:) Na knoby nie chcesz się wymienić? Te rurki to takie niewygodne są. Jak coś na te z IP79 lub Lin10Zapomnij hahaha;) nie ma takiej możliwości, nie rozczłonkuję Lariata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kurde!!! a ja, głupi, myślałem, że z tych rurek to pianki pospadały i się pogubiły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi