MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 a može tak ARMSa ? i nie drogo... Haha dobre, szczególnie pazur tego "armsa" mnie się podoba;-) I jeszcze do tego mogę zostać "the only one"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dzisiaj przyleciał.Jestem pod wrażeniem.Idealny na moje okonie i nie tylko. P1360148.JPGP1360146.JPGP1360147.JPGA gdzie jezyk ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Jeżyka nie mam.Do tej wędki chyba IS Hyper Lariat z płytką szpulą a Zonda jak kupię do Criffhangera.Dwa mocniejsze MB będzie obsługiwał LiN10 Black Jungle. Edytowane 18 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jeżyka nie mam.Do tej wędki chyba IS Hyper Lariat z płytką szpulą a Zonda jak kupię do Criffhangera.Dwa mocniejsze MB będzie obsługiwał LiN10 Black Jungle.Mialem na mysli Marcina zestaw , a tak do twojego super eiger to IS 63 bajka...daj znac jak sie sprawuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 troche off, ale nie mogłem się powstrzymać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mialem na mysli Marcina zestaw , a tak do twojego super eiger to IS 63 bajka...daj znac jak sie sprawuje..Jeżyk poszedł w dobre ręce, mi nie przypasował... Aczkolwiek co pewien czas za nim tęsknię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jeżyk poszedł w dobre ręce, mi nie przypasował... Aczkolwiek co pewien czas za nim tęsknię... Jeżyk żyje teraz w związku z paniom JE.. i ma się dobrze .Myślę o zakupie jeszcze jednego ale ciężko dostać nówkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jeżyk żyje teraz w związku z paniom JE.. i ma się dobrze .Myślę o zakupie jeszcze jednego ale ciężko dostać nówkę . Jakieś trzy tygodnie był Pan Jeżyk nowy do wydarcia na Yahoo, musisz patrzeć co jakiś czas, zdarzają się. Ja wziąłem drugą T3 AIR, zakochany jestem w tym multiku, poza tym pierwsza już ma lekko mówiąc młodość za sobą;-) Dostała po tyłku trochę, przeważnie z mojej winy (niekontrolowane loty szpulki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jakieś trzy tygodnie był Pan Jeżyk nowy do wydarcia na Yahoo, musisz patrzeć co jakiś czas, zdarzają się. Ja wziąłem drugą T3 AIR, zakochany jestem w tym multiku, poza tym pierwsza już ma lekko mówiąc młodość za sobą;-) Dostała po tyłku trochę, przeważnie z mojej winy (niekontrolowane loty szpulki). Tez przez przypadek man 2 stuki ,kupiłem z twoim kijem dla syna ,ale nie podoba się wiec mam 2 ,szpulka do T3air nowa kosztuje 17820JPY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tez przez przypadek man 2 stuki ,kupiłem z twoim kijem dla syna ,ale nie podoba się wiec mam 2 ,szpulka do T3air nowa kosztuje 17820JPY Wiem, ale bardziej już mi się opłacało wyrwać pokazowego za 30500JPY. No i są dwa;-) A szpulka, co prawda lekko poturbowana, nie straciła właściwości - o dziwo - i całość działa bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 ponoć ostatnia szansa zamówienia IS63L i IS71HL w Megabssie, przyjmują rezerwacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Teraz jak już przeszło nieco z IS63L to znów zacznie się myślenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wiem, ale bardziej już mi się opłacało wyrwać pokazowego za 30500JPY. No i są dwa;-) A szpulka, co prawda lekko poturbowana, nie straciła właściwości - o dziwo - i całość działa bardzo dobrze.Jak będziesz kiedyś jeszcze widział takiego powystawowego to daj znać, też chętnie zanabędę w takiej cenie..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ile kasy IS63L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Jak będziesz kiedyś jeszcze widział takiego powystawowego to daj znać, też chętnie zanabędę w takiej cenie.....I ja też :-) Edytowane 22 Lutego 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nowe barwy.http://en.megabassstore.jp/fs/megabass2/reel/detail-33684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mój skromny arsenał.Wędeczki odkurzone przed sezonem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mój skromny arsenał.Wędeczki odkurzone przed sezonem. P1360255.JPG P1360253.JPG P1360257.JPG Jak możesz opisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ile kasy IS63L? normalny katalog brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mój skromny arsenał.Wędeczki odkurzone przed sezonem. Faktycznie skromniutko ... aż łzy do oczy się cisną (z żalu oczywiście) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 powoli wyjaśnia się cena NEW Destroyer, ringi w stalowych ramakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 jakieś opisy w sklepie się pojawiły http://jp.megabassstore.jp/2016new-destroyer-order/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Sorrki , że tutaj , bo pytanie ewidentnie o spina . Ale z drugiej strony jak nie tutaj to gdzie ? Chodzi o model F0-68XS , który własnie pojawił się na Giełdzie . Czy to solid tip ?Co potrafi w górnym zakresie c.w. ? Jaka charakterystyka pracy w trakcie prowadzenia przynęty i holu ? Wyważenie , ogólne wrażenia użytkowe i takie tam ... Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 pewnie nikt ten z giełdy to tubular i jest to starsza seria , chyba Destroyer Phase2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Aaa , to chiba to będzie http://www.megabass.co.jp/site/products/f0-68xs-2/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi