Skocz do zawartości

MEGABASS - wędki wędeczki ja was wszystkie...

MRTNZ

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżyk żyje teraz w związku  z paniom JE.. i ma się dobrze :D .Myślę o zakupie jeszcze jednego ale ciężko dostać nówkę .      

Jakieś trzy tygodnie był Pan Jeżyk nowy do wydarcia na Yahoo, musisz patrzeć co jakiś czas, zdarzają się. Ja wziąłem drugą T3 AIR, zakochany jestem w tym multiku, poza tym pierwsza już ma lekko mówiąc młodość za sobą;-) Dostała po tyłku trochę, przeważnie z mojej winy (niekontrolowane loty szpulki).

Jakieś trzy tygodnie był Pan Jeżyk nowy do wydarcia na Yahoo, musisz patrzeć co jakiś czas, zdarzają się. Ja wziąłem drugą T3 AIR, zakochany jestem w tym multiku, poza tym pierwsza już ma lekko mówiąc młodość za sobą;-) Dostała po tyłku trochę, przeważnie z mojej winy (niekontrolowane loty szpulki).

Tez przez przypadek man 2 stuki ,kupiłem z twoim kijem dla syna ,ale nie podoba się wiec mam 2 ,szpulka do T3air  nowa kosztuje 17820JPY  

• Like 1

Tez przez przypadek man 2 stuki ,kupiłem z twoim kijem dla syna ,ale nie podoba się wiec mam 2 ,szpulka do T3air  nowa kosztuje 17820JPY  

Wiem, ale bardziej już mi się opłacało wyrwać pokazowego za 30500JPY. No i są dwa;-) A szpulka, co prawda lekko poturbowana, nie straciła właściwości - o dziwo - i całość działa bardzo dobrze.

• Like 1

Wiem, ale bardziej już mi się opłacało wyrwać pokazowego za 30500JPY. No i są dwa;-) A szpulka, co prawda lekko poturbowana, nie straciła właściwości - o dziwo - i całość działa bardzo dobrze.

Jak będziesz kiedyś jeszcze widział takiego powystawowego to daj znać, też chętnie zanabędę w takiej cenie.....

• Like 2

Sorrki , że tutaj , bo pytanie ewidentnie o spina . Ale z drugiej strony jak nie tutaj to gdzie  :) ? Chodzi o model F0-68XS , który własnie pojawił się na Giełdzie . Czy to solid tip ?

Co potrafi w górnym zakresie c.w. ? Jaka charakterystyka pracy w trakcie prowadzenia przynęty i holu ? Wyważenie , ogólne wrażenia użytkowe i takie tam ... Ktoś coś ?