bazyloss Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 nie, to jest Phase3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 http://bassnastyfishing.com/2015/08/20/megabass-defined-destroyer-phase-ii-2-series/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Kijek i autko Superleggera . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Tylko czy w tym autku, da radę przewieźć ten kijek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Tylko czy w tym autku, da radę przewieźć ten kijek? Musisz do niego zamontować trumnę na dachu, wtedy bez problemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jak kogoś stać na takie wędki i taką furę to zakup terenówki na ryby,jest dla niego jak dla zwykłego śmiertelnika kupić sobie bułki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Tylko czy w tym autku, da radę przewieźć ten kijek? auto ma dwa ukryte tunele na wędki do 7' otwierane z tyłujak w bass boat'ach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Auto i wędka to zestaw do street fishingu . PS. Słyszałem, że powyższy zestaw jest główną nagrodą w Street Fishing Extreme 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jeszcze trzeba byłoby zasponsorować drogę dojazdową na swoje miejscówki dla tej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 auto używam głównie do Bulwar Fishingu w Ustce i Władysławowie w kanał, który jest owalną rura carbonową wchodzi jedna wędka z zamontowanym multikiem, lub trzy w pokrowcach bez kołowortka sprawdziłem i niestety spinning z zamontowanym kołowrotkiem się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No tak, na Bulwar Fishingu kilka dorodnych sztuk by się na takie autko złowiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 auto ma dwa ukryte tunele na wędki do 7' otwierane z tyłujak w bass boat'achNo tak to rozumiem bo "trumny" na dach na da rady przyczepić ... bo to to właściwie nie ma dachu Nam jeszcze jedną wątpliwość: to fura na lewą czy prawą łapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No tak to rozumiem bo "trumny" na dach na da rady przyczepić ... bo to to właściwie nie ma dachu Nam jeszcze jedną wątpliwość: to fura na lewą czy prawą łapę Kierowca siedzi(leży) po środku...więc nie ma to takiego znaczenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Haa.., tak - tam się siedzi prawie pod kołem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 http://www.megabass.co.jp/site/freshwater/the_all_new_destroyer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ktoś się skusił na nowego Niszczyciela? Ciekawy jestem wykonania, cena raczej implikuje pogorszenie jakości/materiałów... Dajcie znać. Ja się wstrzymuję na razie, chociaż kilka modeli ma ciekawe parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) nie spodziewam się pogorszenia jakości materiałówChińczycy potrafią zrobić naprawdę dobrą jakość może być tak, że tym razem część materiałów jest produkowana na miejscu (Chinach), a nie jak poprzednio wszystko w JP, składane w Chinach i kontrolowane w MBco do materiałów to pewnie maty są z JP (bo niby gdzie miałby być robione) i pewnie .... no właśnie tu już mam mętlik, bo :wiadomo, że przelotki nie będą już SiC w Tytanowych ramkach, pierwsze info miałem, że SiC w stalowych, ale po opisie na stronie MB, to nie wiem już co to za "wymysł" Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 no i co Kamil, trzeba będzie chyba jakiegoś "zassać" na próbę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 korci mnie F6-69X na Wisłę, ale chyba poczekam na bardziej ciekawskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 info od MB : "Fuji guide is attached which has very similar character as SIC guide" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 a ja właśnie strasznie cierpiałem jak miałem F6-69X z korkiem, nawet go zakryłem z gwiazdą od Ciebie (HS) i matową śrubą od HS Kamil,a gdzie ty kupowałeś ten pokrowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 jaki pokrowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi