pingvinas Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ten kondon z pianki na rękojeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 to nie pianka, raczej guma http://www.rodringsandthings.co.uk/index.php?app=gbu0&ns=prodshow&ref=SHRINKTUBEFLOCKED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ma ktoś, łowił ktoś Megabass Levante? Spodziewam się niebawem modelu - http://www.megabass.co.jp/site/products/f5-610c_jp-ltd/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nad tym samym modelem sie glowilem, daj znać co i jak, jak pierwsze wrażenie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=liiLWjEezgI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jeszcze jak by człowiek wiedział o czym oni dokładnie rozmawilaja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jeszcze jak by człowiek wiedział o czym oni dokładnie rozmawilaja haj!!!haj!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 no to się wyleczyłem, chyba na szczęście "Hi, i'am from Germany and pre-ordered the new F6-69x Super Destroyer. Last week i got it and i'am disappointed about it. The rod is heavy weight , it has 144 Gramm. The tip is diameter 2,1mm and the shaft has 12,5mm , it's heavier and thicker than the Phase 3 . And the biggest crap are the built guides, it has fuji alconite guides." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 może nie wędka, ale znalazłem ciekawy przegląd pracy wobków MB Vision 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 http://jp.megabassstore.jp/fs/megabass/c/rod-evoluzion-legend-wl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tu masz podobny film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 I tak na szybko szukam info o 4 modelach MB Pierwsze 3 są z serii orochi x4 a mianowicie f6-68X4 - Cover Hacking http://www.megabass.co.jp/site/products/f6-68x4/ f6-72x4 - Desctruction http://www.megabass.co.jp/site/products/f6-72x4/ f7-64x4 - Iguazu http://www.megabass.co.jp/site/products/f7-64x4/oraz ostatni kij z seri Destroyer f6-69x - Super Destryerhttp://www.megabass.co.jp/site/products/f6-69x/ Wszelkie info mile widziane, balans, użyteczne cw, akcja, własne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 jakby co, to pierwszy i ostatni miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Miałem ostatni ale w starszej wersji. Możliwe, że teraz ma go jeszcze Tomek @Rothen PS po tegorocznym wyjeździe na szkiery, jedyny MB jaki posiadam i jakoś mnie do końca nie przekonywał to zrobił tak dobrą robotę, że pozostanie u mnie na baaaardzo długo DESTROYER TOMAHAWKF4-66GT3R SHIRYU6'6" 3/8-1oz 8-22Lb Edytowane 30 Października 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Tu masz podobny film Zastrzegam, nie jestem bassem, byc moze dlatego nie dostrzegam niczego wyjatkowego w pracy tego woblera.Pomozecie dostrzec ? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Zastrzegam, nie jestem bassem, byc moze dlatego nie dostrzegam niczego wyjatkowego w pracy tego woblera.Pomozecie dostrzec ? Dzieki! Daniel, bo raczej nic wyjątkowego w nich nie ma ot kawałek plasticu jak każdy inny Swoje możliwosci do odskoków prawo lewo pokazują przy jerkowaniu, ale są inne tańsze propozycje które pracują bardzo podobnie, wspomniany wczesniej pointer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 niczego wyjątkowego w porównaniu z czym ? z innymi jerkbait minnows ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 niczego wyjątkowego w porównaniu z czym ? z innymi jerkbait minnows ? W porownaniu z Rapala HJ, Salmo Sting, ze wymienie pierwsze dwa woblery, ktore mi do glowy przyszly. Mam kilka wabikow Megabassa - Prop Darter Minnow czy Griffony. Sa wyjatkowe. A przynajmniej ja nie znam innych wabikow o podobnych charaktersytykach. Bez prowokacji chcialem sie dowiedziec o wyjatkowosc tego wabika z linku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Mam poprzedni model f6-69x - Super Destroyer .Siła moc okrutna.U mnie ogarnia od Slidera 10 po Sweepera 17 z Ryogą 1016HL.Jak dla mnie szybki i sztywny kij na ciężko pod gumy koguty czy wspomniane jerki.Podobną akcję wędziska miałem z Xzogą 8 kg.PsU mnie szklak DESTROYER TOMAHAWK F4-610GT3R SHIRYU 6'1" 3/8-1oz 8-22Lb niesamowity.Ciężka wędka ale ładowanie i pod rybą bajka.Kto nie miał niech żałuje Edytowane 31 Października 2016 przez rothen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) nie do końca rozumiem co Oneten ma wspólnego np. z Salmo Sting Oneten to wzór (dosłownie - dla innych producentów) pracy jerk and stop, naturalne wyważenie ze zwisającą głową i niepowtarzalne (niemonotonne) odejścia na boki w czasie podszarpywania Edytowane 31 Października 2016 przez BazyL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 I ja się zastanawiałem, co takiego ma w sobie ten kawałek plastiku (Vision Oneten) w maju tego roku, kiedy łowiliśmy w płytkim jeziorze. Na łodzi było nas trzech. Jeden z nas miał ten wobler i łowił dwa razy więcej niż my dwaj w sumie . Teraz i ja go mam. Połowiłem w sierpniu na Żarnowcu przy słabym żerowaniu jak i na szkierach w październiku. Kawałek plastiku ....? i do tej pory nie kumam o co chodzi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 I ja się zastanawiałem, co takiego ma w sobie ten kawałek plastiku (Vision Oneten) w maju tego roku, kiedy łowiliśmy w płytkim jeziorze. Na łodzi było nas trzech. Jeden z nas miał ten wobler i łowił dwa razy więcej niż my dwaj w sumie . Teraz i ja go mam. Połowiłem w sierpniu na Żarnowcu przy słabym żerowaniu jak i na szkierach w październiku. Kawałek plastiku ....? i do tej pory nie kumam o co chodzi[emoji14] Prawda? Też to przeszedłem. I mam ten kawałek plastiku. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 "jerk and stop" - do tego lotność, bardzo fajnie się zatrzymuje i pochyla:)) co imituje naturalne ruchy, wykonanie/barwy. Mi bardzo przypasowały ITO SHINNER - bardzo bardzo daleko fruwają i świetnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Bardzo dziękuję za cierpliwość i wyjaśnienia. Nie zdarza mi sie obecnie lowic w takich okolicznościach.Ale będę miał w pamięci Wasze pozytywne opinie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi