slawek_2348 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) MayBach to też seryjny samochód Edytowane 15 Listopada 2016 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 BOB, nie tyle miałem zamiar złośliwie wyeksponować moje "uprzedzenie", ile po koleżeńsku nakłuć balon sztampowej, monotonnej mantry. Parafrazując tą niezmiernie przyjazną intencję - przeciwstawiam fajerwerkom parareligijnych ochów i achów kwaterkę chłodnej wody.Lubię MB.. szczególnie za fantastyczny tupet pana Ito.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 ja to nawet mógłbym to zrozumieć, tylko jakoś nie bardzo mogę dostrzec tą bezkrytyczną mantrę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Czytam, czytam i... cały czas jestem fanem. Bo tak. Bo użytkowo są to dobre produkty - na pewno nie są najlepsze - ale dla mnie, prostego w sumie pod względem praktyki wędkarza - optymalne, które dają mi frajdę użytkowania. Wracając do tematu i wątku - nikt VI fazy nie ma jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Marcin - chyba będziesz pierwszy :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie no parę wędek mają wyjątkowych.Teraz będę się rozglądał za jakimś spinnem do mojej zabaweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nawet dobrze by pasował kijek do tego kołowrotka pod okonie - Megabass Shoreluck SLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A moze problemem nie sa wedki MB tylko wedkarze ktorzy na sile chca je uzywac do czegos czego nie sa zaprojektowane..... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Greg na pewno cos w tym jest z marek japońskich to chyba tylko Major Craft i Graphiteleader robią kije na rynek europejski ( a dokładnie rosyjski ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A moze problemem nie sa wedki MB tylko wedkarze ktorzy na sile chca je uzywac do czegos czego nie sa zaprojektowane.....To stwierdzenie dotyczy zapewne mnie. Bo do mojego szklaka MB ... nie podpinam tylko jerków, powyżej 40 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Greg na pewno cos w tym jest z marek japońskich to chyba tylko Major Craft i Graphiteleader robią kije na rynek europejski ( a dokładnie rosyjski ).No chyba cos w tym jest skoro MB sa tak cenione w swiecie bass fishing...Oczywiscie sa modele , serie ktore nie wnosza nic nadzwyczajnego i nie roznia sie od konkurencji ale to jest normalne u kazdego producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nawet dobrze by pasował kijek do tego kołowrotka pod okonie - Megabass Shoreluck SLL Myślę nad nim ale to bardziej do mikro przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Fajny, niedrogi i jest promo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Fajny, niedrogi i jest promo..ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 http://ameblo.jp/sugimura-mbblog/entry-12232336618.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Mozna gdzies znalesc gdzies tlumaczenie tej stony? Wyglada ze maja jakiegos nowego kijka pod crankbaity( tak bynajmniej wyglada na zdjęciach)a szukam czegoś na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Mozna gdzies znalesc gdzies tlumaczenie tej stony? Wyglada ze maja jakiegos nowego kijka pod crankbaity( tak bynajmniej wyglada na zdjęciach)a szukam czegoś na wiosnę https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ja&u=http://ameblo.jp/sugimura-mbblog/entry-12232336618.html&prev=search kali jeść kali pić, ale da rade ogarnąć o co chodzi:) Edytowane 27 Grudnia 2016 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 co sądzcie o kijku do UL Megabass Shoreluck SLL-68ULSma ktoś?dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) co sądzcie o kijku do UL Megabass Shoreluck SLL-68ULSma ktoś?dziekujęTak mam :-)Jest śliczna Edytowane 22 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wszystko można o nich powiedzieć, ale nie to, że są dobrze polakierowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Proszę o radę myśle o kupnie pierwszego zestawu castingowego przeznaczenie to okoń kleń boleń, zestaw na Wisłe w Warszawie i zalew Zegrzyński. Z Megabassa podoba mi się f3 610x hien albo f3 61x czy myślicie ze mogłyby się nadać i jaki młynek do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na początek kup coś budżetowego.Prawa jazdy też na lamborghini się nie robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 przy obecnych cenach na rynku , to nie problem . podesle Ci kolego na priv - cene hiena (bo mam 3 sztuki ) wedka wręcz o nieprawdopodobnej pracy szczytu , niewiele megabasów ogarnie temat okoń -do bolenia ,ale tutaj celujesz dobrze , hien jest w ogóle dziwny , ciężko to wytłumaczyć jak sie kija nie miało w ręce . ale jak dla mnie jedno z lepszych rozwiązań megabassa ,które nadaje sie na nasze wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzięki! Jeżeli chodzi o casting to wydaje mi się ze jak zacznę od wersji budżetowych to po pierwszym łowieniu się w... i nie będę łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 no tak powinno to wyglądać , chyba że stykniesz sie z kimś znajomym ,wtedy na lepszym sprzęcie poćwicz , na budżetówce łatwo możesz dojść do mylnych wniosków wracając do tematu od jesieni zachwycam sie pracą xor-war rock wrx-65mlc- do 17g jakoś tak podeszła mi ta wędka że masakra ,lata ze steezem i chyba jak narazie ląduje w czołówce moich ulubionych kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi