Skocz do zawartości

MEGABASS - wędki wędeczki ja was wszystkie...

MRTNZ

Rekomendowane odpowiedzi

BOB, nie tyle miałem zamiar złośliwie wyeksponować moje "uprzedzenie", ile po koleżeńsku nakłuć balon sztampowej, monotonnej mantry. Parafrazując tą niezmiernie przyjazną intencję - przeciwstawiam fajerwerkom parareligijnych ochów i achów kwaterkę chłodnej wody.

Lubię MB.. szczególnie za fantastyczny tupet pana Ito.. :)    

Czytam, czytam i... cały czas jestem fanem. Bo tak. Bo użytkowo są to dobre produkty - na pewno nie są najlepsze - ale dla mnie, prostego w sumie pod względem praktyki wędkarza - optymalne, które dają mi frajdę użytkowania.

Wracając do tematu i wątku - nikt VI fazy nie ma jeszcze?

• Like 1

Greg na pewno cos w tym jest :) z marek japońskich to chyba tylko Major Craft i Graphiteleader robią kije na rynek europejski ( a dokładnie rosyjski ).

No chyba cos w tym jest skoro MB sa tak cenione w swiecie bass fishing...Oczywiscie sa modele , serie ktore nie wnosza nic nadzwyczajnego i nie roznia sie od konkurencji ale to jest normalne u kazdego producenta...

• 1 miesiąc temu...

Mozna gdzies znalesc gdzies tlumaczenie tej stony? Wyglada ze maja jakiegos nowego kijka pod crankbaity( tak bynajmniej wyglada na zdjęciach)a szukam czegoś na wiosnę

https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ja&u=http://ameblo.jp/sugimura-mbblog/entry-12232336618.html&prev=search

kali jeść kali pić, ale da rade ogarnąć o co chodzi:)

Edytowane przez hose4ras

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Proszę o radę myśle o kupnie pierwszego zestawu castingowego przeznaczenie to okoń kleń boleń, zestaw na Wisłe w Warszawie i zalew Zegrzyński. Z Megabassa podoba mi się f3 610x hien albo f3 61x czy myślicie ze mogłyby się nadać i jaki młynek do tego?

przy obecnych cenach na rynku , to nie problem . podesle Ci kolego na priv - cene hiena (bo mam 3 sztuki )

wedka wręcz o nieprawdopodobnej pracy szczytu , niewiele megabasów ogarnie temat okoń -do bolenia ,ale tutaj celujesz dobrze , hien jest w ogóle dziwny , ciężko to wytłumaczyć jak sie kija nie miało w ręce . ale jak dla mnie jedno z lepszych rozwiązań megabassa ,które nadaje sie na nasze wody . ;)

no tak powinno to wyglądać , chyba że stykniesz sie z kimś znajomym ,wtedy na lepszym sprzęcie poćwicz , na budżetówce łatwo możesz dojść do mylnych wniosków ;)

wracając do tematu od jesieni zachwycam sie pracą xor-war rock wrx-65mlc- do 17g  jakoś tak podeszła mi ta wędka że masakra ,lata ze steezem i chyba jak narazie ląduje w czołówce moich ulubionych kijków