PILOT Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na początek kup coś budżetowego.Prawa jazdy też na lamborghini się nie robi."po jeździć trabantem jak można mercedesem?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Swego czasu miałem trabanta i i w nim radio clarion(jeśli ktoś pamieta lata 90+ to była naprawdę górna półka), a mercedesami jeżdże do teraz(starymi bo starymi ).Hmmm ,zaczynałem od malucha;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 może ktoś łowi tym kijem MEGABASS EVOLUZION 30TH LEGEND WORKS LIMITED F5.1/2-70TIInteresuje mnie charakterystyka i jakimi przynetami można nim łowić komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 megabass F3-69x7 super eiger,wszelkie info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) megabass F3-69x7 super eiger,wszelkie info mile widziane @Tomy go miał lub jeszcze maNie miałem go w ręce ale tez chodzi mi po głowie. Edytowane 26 Lutego 2017 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 @Tomy go miał lub jeszcze maNie miałem go w ręce ale tez chodzi mi po głowie.Zarąbisty kij pod większego okonia i zandera na lekko.Oplot wyczuwalny pod ręką od odlnika po sam szczyt.Mega kosa ale z pięknym ugięciem.U mnie taki lajcik dołączył. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czy ma ktoś może ten kij na forum MEGABASS BLACK JUNGL F6.1/2-74XBJ?Chciałbym się dowiedzieć czy nadałby się jako uniwersalny kij do ciężkich przynęt zarówno top water jak i jigowych oraz czy ten kij wymaga jakiegoś specjalnie ciężkiego młynka do wyważenia czy 200g wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) nie miałem w ręku tego modelu, ale znając MB, to przy tej długości wędki i rękojeści oraz parametrach widocznych poniżej cudów przy 200g bym się nie spodziewał dwa, to jaki kołowrotek "pasujący" do takiej wędki/przynęt waży 200g, co planujesz ? Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 chcialem do lżejszych przynęt powiedzmy do 60g używać steez "a" a do większych może okume komodo 364. Ciekawy jestem jak ten kij jest wyważony. Myślałem jeszcze o super stallion evergreena albo o budżetowej wersji major crafta gc-702x głównie ze względu na dwa składy ale żadnego z tych kiji nie miałem w ręku a w sklepach raczej nie mam szans ich zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Steez, to raczej szkoda do 60g, Okuma to raczej 300g wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ja mam tego nowego steeza z aluminiowa ramą niby daiwa twierdzi ze ten młynek nadaje sie do ciężkiej orki ale ja i tak najczęściej lowie powierzchniowymi przynetami między 20-30g a komodo mi potrzebne zeby sie mi nylon 40-50 zmieścił i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 http://jp.megabassstore.jp/destroyer-ec-limited/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Kamil, nie wiem co Ito porobił z tymi kijami, ale waga jest jakaś z kosmosu. Lamety ołowiane zatopił pod rękojeścią?!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 może wreszcie podaje wagi rzeczywiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 a tak bardziej serio, to nie zapominaj, że to F3 to 4pc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Megabass Condition World Edition RCS-702MH ma ktoś może na forum ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Miałem:). Cast 214cm 2PC do 42g - ? Tak dla przypomnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) http://www.megabass.co.jp/site/freshwater/heritage/ http://www.megabass.co.jp/site/freshwater/destroyer_ts/ i ekonomiczne wędki sea bass (spinn) http://www.megabass.co.jp/site/information/astelion/ Edytowane 11 Września 2017 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 http://www.megabass.co.jp/site/products/f3-63xht/ - dobra:), akcja też niby miększa...3-10g..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Mikołaj planujesz zakup? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 To chyba taki Kijek pod woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Mikołaj planujesz zakup? Za wybredny jestem co do designy, mam swój i to się chyba nie zmieni:) ale może kolega kupi to pomacham kilka razy ja da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Seria limitowana niby jednorazowa - wiecie, gdzie można namierzyć jeden model z zaledwie garstki wyprodukowanych? Jeszcze raz - http://www.megabass.co.jp/site/products/f3-63xht/ Kamil - coś da radę uszczelić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 wszędzie jest pre-order Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) kurka przegapiłem te Destroyer Carbon Head, wreszcie uzbroili je w SiC Titanium i teraz to mogą być ciekawe, cena nie rozwala no i coś dla ciebie Orochi XXX w dwu składzie - tylko przelotki zmienić Edytowane 20 Września 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi