PILOT Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Już zerkam... Te pierwsze limitowane to ponoć 99 sztuk jednorazowo i zanim...to już nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 skoro pre-order już zamknięte, to trzeba czekać, aż wyprodukują i gdzieś się pokażą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3bPh4kS01xA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 jakieś 7tyś razy powiedzieli "haj" xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Zawsze każdy materiał "zhajują". Fajny wob tam jest po prawej seledyn grzbiet, muszę kupić - zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Seria limitowana niby jednorazowa - wiecie, gdzie można namierzyć jeden model z zaledwie garstki wyprodukowanych? Jeszcze raz - http://www.megabass.co.jp/site/products/f3-63xht/ Kamil - coś da radę uszczelić ?Straszna wiocha!!!. Ten tył to nie podoba mi się.Reszta super. Edytowane 11 Października 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Nowy trend. Na produkcji coś się wylało i poszło 99 sztuk i tyle;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Stare ich wędki były dziełem sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Stare ich wędki były dziełem sztuki.To prawda.Jestem szczęśliwym posiadaczem kilku z nich.I to są te kije, które pozostaną ze mną do końca mojego życia. Edytowane 12 Października 2017 przez Jake 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ze mną też 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Dobrze, że napisałem kilka.....a nie dwadzieścia ... Te wędki to na sprzedaż czy pozostaną w kolekcji?Proszę o odpowiedź na wiadomość priv. wysłaną dwa dni temu.Pozdrawiam Edytowane 12 Października 2017 przez Jake 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ze mną też Brama wjazdowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Łuk trumfialny [emoji16] Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 narazie wzmocnienie sufitu , ale kiedyś może na ogrodzenie sie nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 narazie wzmocnienie sufitu , ale kiedyś może na ogrodzenie sie nazbiera Mi też przydałoby się takie wzmocnienie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Dzisiaj byłem pierwszy raz nad wodą z F3 610x i spadły mi z tego kija dwie ryby, generalnie kij jest super czuły przekazuje wszystko co się dzieje z przynęta ale te ryby spadają miał ktoś podobne przygody z dystroyerami na gumę z opadu? Edytowane 26 Października 2017 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Miałem dziś okazję machnąć Orochi X4 - 8-20 lb w czteroskładzie, przezajebisty kij na szczupaki i sandacze. Wiecie może gdzie można takie cudo kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) zamawiał może ktoś ten model z serii Carbon Head ? Edytowane 27 Stycznia 2018 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kiedyś myślałem o podobnym tylko F5 70X super Bandersnach bez dzielonej rękojęści.Jak się w końcu namyśliłem to przestali produkować.Ile teraz będzie kosztował ten kijek po wszystkich opłatach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 około 1650zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Kiedyś myślałem o podobnym tylko F5 70X super Bandersnach bez dzielonej rękojęści.Jak się w końcu namyśliłem to przestali produkować.Ile teraz będzie kosztował ten kijek po wszystkich opłatach?HejPowróć wiec myślami do niego bo naprawdę warto.Od czasu do czasu pojawia się ten kij np. na Ebay-u https://www.ebay.com/itm/Used-Megabass-Destroyer-Phase-3-F5-70X-Super-Bandersnatch-casting-rod-Japan-822/162874013697?epid=20013502431&hash=item25ec0c3801:g:LegAAOSwm~dabTzf Edytowane 28 Stycznia 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wiem.Kilka razy widziałem ale cena jakaś chora + cło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Ale zastanowie się nad nowym .Tylko ta dzielona rękojeść mi nie leży. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 A przy jednośladzie to raczej dhl i cło bankowe ze 250 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi