Skocz do zawartości

MEGABASS - wędki wędeczki ja was wszystkie...

MRTNZ

Rekomendowane odpowiedzi

Uwierz mi że taką jak Ty masz chęć go odkupić to ja mam taką chęć aby go nadal posiadać :) :)

Przeglądaj portale widziałem kiedyś taniej niż ostatnio.

Lub może ktoś coś.. bo wiem ze są jeszcze koledzy którzy mają lub mieli.

Edytowane przez kondzio 77

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Heja

Panowie ktoś się bawił w te superlaggery ? Ja miałem chwilę ASL7208 - trochę mnie poniosło i żałuję że nie kupiłem jakiegoś "normalnego" do 1oz max, ale do czego zmierzam sam blank to jakiś kosmos, kij opisany 3/8 do 3 Oz wiec z przymrużeniem oka podchodziłem do tej dolnej granicy, okazało się jednak że rzucanie 10g woblerem dla tego kija to żaden problem (wydaj mi się nawet że łatwiej to robił niż Steed), wykonany nieziemsko, spodziewałem się raczej sztywnej pały a kij pięknie pracuje. Teraz co jakiś czas chodzi za mną żeby w przyszłości spróbować ASL6904 czy 7004 no ale wiadomo warto poznać opinie kogoś kto już miał :P

Pozdro

Aha co do uchwytu arms - no sumer wygodny ja niesiesz kij bo jak trzymasz później za multik to bez różnicy :P 

post-51373-0-49645300-1521623517_thumb.jpeg

Edytowane przez Rafał Nosowski
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Nie wiem co artysta miał namyśli rysując te znaki ale rysunki z akcją wędek pod danym obciążeniem są rewelacyjne. Szkoda, że nie widuje się tego znacznie częściej.

I w końcu piktogramy z przynętami dedykowanymi do kija, można na pierwszy rzut oka wybrać kij który nas interesuje xD

• Like 1

Czy ktokolwiek z forumowiczów reklamował wędkę Megabassa? Po dzisiejszym zdarzeniu mam straszny niesmak - łowiłem za pomocą MB Hyuga 662 ML. Przy bardziej energicznym wyrzucie przynęta o łącznej masie 14 g strzeliła szczytówka jakieś 5 cm od przelotki szczytowej. Łowiłem wieloma różnymi wędkami ale taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk