silurus Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 mam pytanie ma ktoś i używa te kije megabass DESTROYER TS77X megabass DESTROYER TS711X megabass BLACK JUNGLE F6.1/2-74XBJ megabass LEVANTE F9-711C megabass HYUGA72H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Miał ktoś w ręku ten patyk ? Ile mniej więcej wyjdzie mnie ten kijek po wszystkich opłatach celnych itd. ? http://jpangler.com/index.php/rod/megabass/megabass-evoluzion-legend-works-limited-f7-76ti-30th.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Przesyłka 6000 tyś. jenów plus vat i cło od całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Przy kursie 3.3 to wychodzi około 3050zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Dziękuję, jakby ktoś miał w ręce ten kijek, albo gdzieś był i widział, przyjmę każde info. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 mam pytanie ma ktoś i używa te kije megabass DESTROYER TS77X megabass DESTROYER TS711X megabass BLACK JUNGLE F6.1/2-74XBJ megabass LEVANTE F9-711C megabass HYUGA72Hkurde nikt nie używa tych kijków ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 kurde nikt nie używa tych kijków ????Ludzie do ciężkiego casta używają sprawdzonych konstrukcji a nie kruchych wynalazków za 2000-3000 zł Do L czy UL inna sprawa pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 zobaczyłbyś taki "kruchy" wynalazek i potrzymał w ręce to zmieniłbyś zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zastanawiam się nad Megabass Hyuga 6112mh. Ktoś może coś powiedzieć o serii Hyuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Za te pieniadze ktore chce Pan Ito dostaniesz bardzo ładnie spasowany i wykonany produkt z bardzo dobrych materiałów i podkomponamentów. Dla mnie jest to pozycja plasujaca sie w zakupie dobrego produktu za rozsadne pieniadze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 https://www.ebay.com/itm/Megabass-ARMS-SUPER-LEGGERA-BASS-ROD-Model-variations-/371759922007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 ale, że ... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 https://www.ebay.com/itm/Megabass-ARMS-SUPER-LEGGERA-BASS-ROD-Model-variations-/371759922007Macaliśmy i rzucaliśmy z nich na zlocie/ u Marcina one są :)/ Pięknie w łapie leżą ale czemu aż tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Ja za każdym razem jak jestem z Marcinem na łódce, macam te kijki. Są piękne i mają świetną charakterystykę pracy ... i niezmiennie nie pasuje mi ich ergonomia (ale to moja ocena osobnicza :tak samo oceniam Ryogę )...o cenie nie dyskutuję Edytowane 1 Września 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Cześć wszystkim ;-)Czy ktoś miał doczynienia z wędka z tytułu ? Chodzi dokładnie o model f4 1/2-1oz 6'8". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ano mam ją kilka lat , ma u mnie dożywocie.Jest to jedna z najbardziej uniwersalnych wędek jakie miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Ja mam f4 6’6 Xti ale to nie jest kij od 1/2 oz tylko od 1/4 do 3/4 oz szczerze mowiac nigdy nie widzialem zadnego f4 od 1/2 uncji Edytowane 23 Stycznia 2019 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć wszystkim ;-)Czy ktoś miał doczynienia z wędka z tytułu ? Chodzi dokładnie o model f4 1/2-1oz 6'8". Ja mam f4 6’6 Xti ale to nie jest kij od 1/2 oz tylko od 1/4 do 3/4 oz szczerze mowiac nigdy nie widzialem zadnego f4 od 1/2 uncjiTo raczej błąd w zapisie.Post chyba został przeniesiony z innego miejsca do tego tematu. W obecnym poście kolegi rybak44 jest napisane :cyt: "Chodzi dokładnie o model f4 1/2-1oz 6'8" co należy rozumieć ---> model o klasie F4 1/2 do jednej uncji.a nie klasa F4 ciężar rzutowy (1/2-1 oz.) Pytanie było o wędkę F4 1/2-68XFti Jabberwock Evoluzion lure(1/4-1 oz.) line(8-22lbs) Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Jake 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) wszystko jasne to f4 1/2 6’8 tak jak pisałem mam f4 6’6 z tej serii i powiem tak ten tytan to głównie marketing nie zauważyłem żeby ta wędka była bardziej czuła od destroyera f4 ale ma jedną zaletę jak się nią macha to akcja szczytowa a jak siada ryba to robi się parabola i muszę powiedzieć ze duzo mniej ryb z niej spada. Natomiast subiektywnie wolę serie destroyer Edytowane 24 Stycznia 2019 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 chyba fajniejsza odsłona serii https://www.megabass.co.jp/site/freshwater/levante/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Ta odsłona bardziej mi się podoba,bardziej zrozumiała ????Tak czy owak piękne kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Witam „maniaków” prętów;) MB Zamierzam zamówić Megabass Arms Challenge A5105X: https://www.megabass.co.jp/site/products/a5105x/ Czy ktoś posiada/posiadał ten model? Bardzo proszę kolegów o jakiekolwiek informacje użytkowe. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odzew:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Witam „maniaków” prętów;) MB Zamierzam zamówić Megabass Arms Challenge A5105X: https://www.megabass.co.jp/site/products/a5105x/ Czy ktoś posiada/posiadał ten model? Bardzo proszę kolegów o jakiekolwiek informacje użytkowe. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odzew:)!Mój kolega Marcin ma te armsy.Fajne są ale ważą troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Cześć, zastanawiam się nad kupnem wędki megabass f4-610xdti elseli. Czy ktoś z kolegów może posiada takowy egzemplarz i może się wypowiedzieć na ten temat ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Jabberwock'a kupiłem i ma również u mnie dożywocie! Rewelacyjny patyk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi