hose4ras Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ten z linku 4 posty wyżej wysyłany będzie fedex-em. Cło na 99,9%Przy wysyłce EMS jeszcze nie zdarzyło mi się zapłacić cło nawet przy jednośladach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 No właśnie ale dhl albo fedex to pewniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Megabass F5-70X Super BandersnatchOd kilku dni z nowym napędem. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez kondzio 77 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 podoba mi się ten napęd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Megabass f3-68X A ten zestaw biore nawet na bezludną wyspe;-) Edytowane 30 Stycznia 2018 przez kondzio 77 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Mam podobny napęd tylko tego f5 70x mi brakije.Chętnie bym odkupił takiego F5 X70 Edytowane 30 Stycznia 2018 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Uwierz mi że taką jak Ty masz chęć go odkupić to ja mam taką chęć aby go nadal posiadać :) Przeglądaj portale widziałem kiedyś taniej niż ostatnio.Lub może ktoś coś.. bo wiem ze są jeszcze koledzy którzy mają lub mieli. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 a był okres, że nikt go nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Ale dlaczego bo ja nie wiem.To bardzo wszechstronny kij.Nie wyobrażam sobie iść na Wisełkę bez niego Edytowane 30 Stycznia 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ale jak kiedyś coś to ja jestem chętny na zakup.A może znajdzie się ktoś inny kto będzie chciał się pozbyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nowy Destroyer ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 widzę, że chorujesz na megabassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Ja ??? No skądże...ale wędki piękne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ale jak kiedyś coś to ja jestem chętny na zakup.A może znajdzie się ktoś inny kto będzie chciał się pozbyć .Krzysztof jaki budżet przeznaczasz na ten patyk. Odpowiedz oczywiście kieruj proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 a był okres, że nikt go nie chciał Pamiętam, kilka razy lądował na giełdzie i nic;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Cześć Marcin a gdzie Ty byłeś jak Cię tutaj nie było? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Cześć Marcin a gdzie Ty byłeś jak Cię tutaj nie było? Się ukrywałem;-) ale powolutku wracam, jedną nogą. Cześć Robercik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Poszukuje wędki pod jerki do ok 70g, myśle o kupnie MB Hyuga 72 H w dwuskładzie. Ktoś zna tą wędkę? Czy ewentualnie jest coś godnego polecenia z wyższych serii megabassa w dwóch kawałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) HejaPanowie ktoś się bawił w te superlaggery ? Ja miałem chwilę ASL7208 - trochę mnie poniosło i żałuję że nie kupiłem jakiegoś "normalnego" do 1oz max, ale do czego zmierzam sam blank to jakiś kosmos, kij opisany 3/8 do 3 Oz wiec z przymrużeniem oka podchodziłem do tej dolnej granicy, okazało się jednak że rzucanie 10g woblerem dla tego kija to żaden problem (wydaj mi się nawet że łatwiej to robił niż Steed), wykonany nieziemsko, spodziewałem się raczej sztywnej pały a kij pięknie pracuje. Teraz co jakiś czas chodzi za mną żeby w przyszłości spróbować ASL6904 czy 7004 no ale wiadomo warto poznać opinie kogoś kto już miał Pozdro Aha co do uchwytu arms - no sumer wygodny ja niesiesz kij bo jak trzymasz później za multik to bez różnicy Edytowane 21 Marca 2018 przez Rafał Nosowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 możliwość wyboru długości rękojeści https://www.megabass.co.jp/site/information/valkyrie_sp-page/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie wiem co artysta miał namyśli rysując te znaki ???? ale rysunki z akcją wędek pod danym obciążeniem są rewelacyjne. Szkoda, że nie widuje się tego znacznie częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Może jest ktoś kto ma lub widział Megabass Destroyer SP, F3-610 XS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie wiem co artysta miał namyśli rysując te znaki ale rysunki z akcją wędek pod danym obciążeniem są rewelacyjne. Szkoda, że nie widuje się tego znacznie częściej.I w końcu piktogramy z przynętami dedykowanymi do kija, można na pierwszy rzut oka wybrać kij który nas interesuje xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Czy ktokolwiek z forumowiczów reklamował wędkę Megabassa? Po dzisiejszym zdarzeniu mam straszny niesmak - łowiłem za pomocą MB Hyuga 662 ML. Przy bardziej energicznym wyrzucie przynęta o łącznej masie 14 g strzeliła szczytówka jakieś 5 cm od przelotki szczytowej. Łowiłem wieloma różnymi wędkami ale taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie ma ktoś zbędnego F4-65X4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi