duży Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 U mnie od kilku lat zagościły trzy MegabasikiF4-59TX Rapid Shot 1\4-3\4ozF4-610GT3 SHIRYUOraz F41\2-68XFti Jabberwock1\4-1oz.Te trzy patyczki mają u mnie DOŻYWOCIE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam kijek megabass pagani trout- PTL 63UL.Nie używam go, bo jest przyciężki (nie blank, ale dolnik).Nawet go nie lubię, bo porysował stopkę jednego z moich najlepszych kołowrotków (został wtedy w nerwach sprzedany )Jakiś czas później zaczęło mi go brakować i kupiłem drugi. Dlaczego? Bo ...jest po prostu piękny.Mogę się na niego gapić, macać i podziwiać szczegóły wcale nie potrzebuję, żeby był użyteczny. Powstał we współpracy dizajnerskiej z włoską firmą Pagani, która produkuje m.in. Pagani Zondę... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Piękny i przyjazny dla środowiska naturalnego...nawet małe robaczki lubią go dotykać Edytowane 16 Grudnia 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A coś na temat tego kijka? Destroyer Megabass F3-63X THE SRIFFON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 U mnie od kilku lat zagościły trzy MegabasikiF4-59TX Rapid Shot 1\4-3\4ozF4-610GT3 SHIRYUOraz F41\2-68XFti Jabberwock1\4-1oz.Te trzy patyczki mają u mnie DOŻYWOCIE No to proszę spotkajmy się kiedyś bo masz co chciałbym posiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale że tylko o Mb czy ogołem o JDM ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czekałem na taki wpis Michale (jak by co to będzie "konkurencyjny" wątek EG ?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No to proszę spotkajmy się kiedyś bo masz co chciałbym posiadać Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale że tylko o Mb czy ogołem o JDM ? [emoji14]A potrafi czytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 W ubiegłym roku podczas pobytu w Tokio bardzo często widywałem w metrze lokalnych wędkarzy, którzy notabene w ogóle nie przypominali naszych komandosów Ubrani lekko w t'shirty, z małymi torebkami na przynęty, ale zawsze z dwoma, trzema króciutkimi spinerkami o subtelnych blankach sprzeżonymi z niskoprofilowymi multikami. Super to wyglądało i pomyślałem wtedy, że cast musi być naprawdę fajną zabawą. Siedziało to we mnie, aż nadarzyla się niedawno okazja i nabyłem swój pierwszy zestaw castowy MB czyli wędeczkę Destroyer z ip68 Jaki dokładnie kij masz pod "ipekiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jaki dokładnie kij masz pod "ipekiem"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 a są jeszcze moje odciski palców ? fajny blank, bardzo uniwersalny, piękna wędka, ale odpał ITO z SKTS, to moim zdaniem pomyłka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam kijek megabass pagani trout- PTL 63UL.Nie używam go, bo jest przyciężki (nie blank, ale dolnik).Nawet go nie lubię, bo porysował stopkę jednego z moich najlepszych kołowrotków (został wtedy w nerwach sprzedany )Jakiś czas później zaczęło mi go brakować i kupiłem drugi. Dlaczego? Bo ...jest po prostu piękny.Mogę się na niego gapić, macać i podziwiać szczegóły wcale nie potrzebuję, żeby był użyteczny. Powstał we współpracy dizajnerskiej z włoską firmą Pagani, która produkuje m.in. Pagani Zondę... Faktycznie, fajnie wyglada ten patyczek A jak waga tak z ciekawosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 waga kuchenna pokazuje 130g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A potrafi czytać? Chyba tak No cóż trzeba kupić " megabas " i umieścić opinie A póki co zamykam sie i czytam wasze opinie o wedkach - z niecierpliwością !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 a są jeszcze moje odciski palców ? fajny blank, bardzo uniwersalny, piękna wędka, ale odpał ITO z SKTS, to moim zdaniem pomyłka Kijek jest tak wychuchany, że zastanawiam się co wy z nimi robicie hehe Co to jest SKTS? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) uchwyt, a przynajmniej jego połowa w tym akurat wypadku, ale idea ta sama Edytowane 16 Grudnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam kijek megabass pagani trout- PTL 63UL.Nie używam go, bo jest przyciężki (nie blank, ale dolnik).Nawet go nie lubię, bo porysował stopkę jednego z moich najlepszych kołowrotków (został wtedy w nerwach sprzedany )Jakiś czas później zaczęło mi go brakować i kupiłem drugi. Dlaczego? Bo ...jest po prostu piękny.Mogę się na niego gapić, macać i podziwiać szczegóły wcale nie potrzebuję, żeby był użyteczny. Powstał we współpracy dizajnerskiej z włoską firmą Pagani, która produkuje m.in. Pagani Zondę...Mam ten sam , jeno 7'6" i tez rysuje stopki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 bo trza kupować takie, niestety nie MB , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 UFMy pstrągowe też nie rysują ale sa uzbrojone NOGAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam ten sam , jeno 7'6" i tez rysuje stopki co to za pokrowiec??? Nieoryginalny przecie...oryginał był w kratę jak flanelowe koszule mechaników z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 trochę historii : http://www.fishing-for-men.de/showthread.php/44509-Megabass-Guide 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 co to za pokrowiec??? Nieoryginalny przecie...oryginał był w kratę jak flanelowe koszule mechaników z USA flanele od MB są CooL, ale nie gorsze te moherki jak w Kirisame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Ja nazwę sklepu wziąłem od kija MEFISTO Edytowane 16 Grudnia 2015 przez MefistoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 trochę historii : http://www.fishing-for-men.de/showthread.php/44509-Megabass-GuideSuper info, wiedziałem Kamil że wrzucisz do dyskusji sporo dobrego, dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi