AAS Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Ale ten kij ma z 13 lat i jest ryzyko że też zaraz pęknie ze starości Edytowane 16 Grudnia 2020 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Tego nie wiedziałem wygrzebałem go na olx i stąd pytanie ale skoro aż tyle ma na karku może faktycznie lepiej sobie odpuścić. A skoro już piszę to możecie polecić kij pod gumy i sandaczowy opad od czasu do czasu wobler w znaczącej większości ma działać w przedziale główek 5-15 ale sporadycznie jak się nic nie dzieje założę i 22 gramy wszystko plus 3-5 cali guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ale ten kij ma z 13 lat i jest ryzyko że też zaraz pęknie ze starości W takim razie zostało mi sprzedać swoje wszystkie wędki, st. Croixy wymienić na nowe i bez obaw iść na ryby. Niektóre moje spiningi mają po 15 lat. Sprawdzę na wszelki wypadek jeszcze kołowrotki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Trochę co innego jak masz „swoje” stare wędki a co innego jak kupujesz megabassa który był tłuczony w ydm i tam użytkowany przez 13 lat Ja już przerabiałem temat takich wędek i c.a. 50/50 wędek potem strzela w połowie mi tak walnął evolution np dlatego jestem ostrożny a wędka o którą pytał kolega dodatkowo nie była dedykowana pod gumy. Pod opad do 30 gr np dedykowany jest Orochi xxx chimera mam używam jestem zadowolony oprócz sandaczy już dwa sumy po 1,5m na Zegrzu nim wyjąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Trochę nowe podejście do starego tematu. https://www.megabass.co.jp/site/freshwater/destroyer_p5/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Dawno nic tutaj nie było a udało mi się zakupić ciekawego Megabassa-Destroyer Brigandage/Rozbój/,przyszedł jak nówka,nieużywany.Porównanie będzie z Jabberwockiem/znanym kijem/Do twitcha oczywiście.Sparowane z Calaisem 201DC.Mimo że Brigandage jest ciut dłuższy to od pazura do szczytu jest identycznie.Porzucamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Dawno nic tutaj nie było a udało mi się zakupić ciekawego Megabassa-Destroyer Brigandage/Rozbój/,przyszedł jak nówka,nieużywany.Porównanie będzie z Jabberwockiem/znanym kijem/Do twitcha oczywiście.Sparowane z Calaisem 201DC.Mimo że Brigandage jest ciut dłuższy to od pazura do szczytu jest identycznie.Porzucamy received_335756457960512.jpeg received_656110452013008.jpeg received_829666217644799.jpeg received_192383206221828.jpeg received_337118144693084.jpeg received_1185542001892759.jpegmysle ze oba beda zdecydowanie za mocne do tych jerkbaitow,zobacz sobie evoluzion F3-68tido 110 uzywam F3-610X i tez swietnie sobie radzi Edytowane 17 Czerwca 2021 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 mysle ze oba beda zdecydowanie za mocne do tych jerkbaitow,zobacz sobie evoluzion F3-68tido 110 uzywam F3-610X i tez swietnie sobie radziDzieki za info.Do tych 130 co maja wagę 26g i więcej raczej dobre będą/w tym long Bill/ale zobaczymy.Sprawdzę w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Dzieki za info.Do tych 130 co maja wagę 26g i więcej raczej dobre będą/w tym long Bill/ale zobaczymy.Sprawdzę w boju.Myślę, że powinieneś być więcej niż zadowolony .Już samo posiadanie tego kijka to frajda, zwłaszcza w takim stanie jak opisujesz i jak wyglada na zdjęciach. Cieszę się, że go masz Poza tym, to jeden z kilku modeli Megabassa wyposażony w uchwyt Slant Bridge. Teraz już będziesz mieć dwa w kolekcji z tym uchwytem. MB Jabberwock Evoluzion i Brigandage. Oba modele to już evergreeny. Patrząc na zdjęcie woblerów to możesz być spokojny. Ten kij nie będzie za mocny, zwłaszcza do Deps Balisong 130 long bill. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Jake 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 (edytowane) Myślę, że powinieneś być więcej niż zadowolony .Już samo posiadanie tego kijka to frajda, zwłaszcza w takim stanie jak opisujesz i jak wyglada na zdjęciach. Cieszę się, że go masz Poza tym, to jeden z kilku modeli Megabassa wyposażony w uchwyt Slant Bridge. Teraz już będziesz mieć dwa w kolekcji z tym uchwytem. MB Jabberwock Evoluzion i Brigandage. Oba modele to już evergreeny. Patrząc na zdjęcie woblerów to możesz być spokojny. Ten kij nie będzie za mocny, zwłaszcza do Deps Balisong 130 long bill.Dzięki Kije sprawdzone i pierwsze rybcie złowione.Zębate średniaki/60-80/ ale pasiasty 46 sie trafił. Edytowane 27 Czerwca 2021 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dzięki Kije sprawdzone i pierwsze rybcie złowione.Zębate średniaki/60-80/ ale pasiasty 46 sie trafił.Bardzo się cieszę Na poważniejsze testy zaczekaj do jesieni. Żarnowiec czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Bardzo się cieszę Na poważniejsze testy zaczekaj do jesieni. Żarnowiec czeka Już za chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Cześć, mam nadzieję, że pod twitcha się nada. Niestety na razie za gorąco i brak chęci wędkowania w ten upał. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysekmm Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Ma ktoś Levante? Ponoć jakieś problemy z pękającymi blankami były? Przymierzałem się do ściągnięcia ale trochę taka informacja mnie ostudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysekmm Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Miałem zamiar kupić ten model F6-70LV 2P, co nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Panowie!!!Jakie łożyska i skąd pod BFS od 2g do 15g. Megabass Lariat Is63 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Dawno tu nic nie było.Mój nowy Kompan Megabass Destroyer Mephisto Cukiereczek z uchwytem Slant Bridge.Od Slaidera 10 do Fatso 14S leci......i będzie kusił diabelsko mamuśki,oby Sparowany z Ryogą 1520.Mój Megabass F6 611K Mat Bucker szuka kompana jakby co/3/8-3oz//teraz stoi w szafie/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Czy ktoś ma wiedzę na temat multika MegaBassa Zonda 68l jaka szpulka zastępcza podejdzie, najlepiej pod ultra light. Z góry dzięki, linkami też nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Według mnie do Zondy najlepsze będą:- KTF- Megabass BF Spool- Megabass Honeycomb- Chinczyki wszelkiej maści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Większość z drugiej ręki już niestety.Osobiście zmieniłbym tylko kolejność:- https://rorolure.com/collections/roro-x-spool/products/roro-bfs-titanium-spool-for-alphas-sv-megabass-lauda-zonda-shallow-baitcasting-reel-ax27- KTF - Megabass Honeycomb/BF Spool 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaya Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Szanowni, czy takie coś, a mianowicie Megabass Pagani Elese F0-XP jest jeszcze gdzieś do kupienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Właśnie do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaya Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Na sprzedaż??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 One wszystkie chyba w transporcie uszkodzone, takie powyginane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Mój Megabass F6 611K Mat Bucker szuka kompana jakby co/3/8-3oz//teraz stoi w szafie [/url] I wątek sprawie pisze na priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi