huligan77 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Może ktoś mi coś podpowie.Szukam wedeczki na łódkę więc raczej krótkiej pod łowienie szczupaków, klasyczny opad + offset w zaroślach. Głównie gumy typu Shad teez oraz cannibal 12cm + 5-10g główki. Obstawiam te 10-50g wyrzutu myślę. Jakby mi czasem ogarnęła jakiś średni Twitch byłoby super. Myślę już o jakiejś wędce z pracowni ale może uda się coś wykminic z polecenia Jestem raczej przyzwyczajony do szybszych akcji.Poczytaj o Cookai gulf CKG-72MS,jakby co może bym sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Poczytaj o Cookai gulf CKG-72MS,jakby co może bym sprzedałNie piszcie tu takich rzeczy, bo mi się od razu włącza: "musisz to mieć, nie da się mieć za dużo wędek...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Nie piszcie tu takich rzeczy, bo mi się od razu włącza: "musisz to mieć, nie da się mieć za dużo wędek...".Co Ci się włącza to mnie w ogóle nie interesuje, ten post nie był skierowany do Ciebie jakbyś czytałem ze zrozumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Co Ci się włącza to mnie w ogóle nie interesuje, ten post nie był skierowany do Ciebie jakbyś czytałem ze zrozumieniem...To był żart Panie Sztywniak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia To był żart Panie Sztywniak.To przepraszam, nie zajarzyłem... Udanego dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi