admin Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Piękna kolekcja! Robi ogromne wrażenie! Opisz proszę co i jak łowisz. Też techniki połowu na miękkie gumy przydałoby się opisać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Greg dlaczego zdjęcia miałyby komukolwiek przeszkadzać? Wręcz przeciwnie miło nam, że je wklejasz....bo aż miło popatrzeć Naprawdę zacna kolekcja i .........chcemy więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 "Mam tylko nadzieje ze zdjecia nie beda nikomu "przeszkadzac" masz na myśli IRS? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Greg szacunek, naprawdę wielkie uznanie za kolekcje robi przerażajace wrażenie oby więcej było osób tak pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Będzie jak wznowią produkcje topowych multów MB i zrobią rabaty na Arms'y;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Gratuluję wielkiego i pięknego arsenału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Megabass F4-65XDti 777 LTD + Daiwa TD-ITO 103 HLMegabass F4-65x4 Oneten Stick + MB IS63 LARIAT Greg wiedziałem, że na Ciebie można liczyć;-) Super sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Greg przepiękna kolekcja jestem pod wielkim wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nowa szpulka dziś dotarła do mnie, jutro po testach napisze coś więcej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Mniam mniam... IP'kiem chcesz rzucać na lekko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Łał Artur jaka waga tej szpulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pilot ta szpulka ma za zadanie polepszyć dystans przy łowieniu nie lotnymi woblerami w IS się sprawdziło więc mam nadzieje, ze w IP będzie podobnie. maniek1972 jak dobrze pamiętam to 10g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A taki zestaw? Co o nim powiecie? (nie mam z ty nic wspólnego nawet koleżeńsko...dla jasności) http://olx.pl/oferta/megabass-destroyer-rc-711-1-4-2oz-10-30ib-megabass-ip68l-nowy-CID767-IDdbuC3.html#6f30883d8b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Daj wpis jak się spradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Raczej nie planuję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Pierwszy posiłek w takim oto towarzystwie:) nad wodą. Genialna i piękna maszynka, tyle w temacie;)! Będzie jeszcze "dopicowana" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) A do mnie dzisiaj dotarł mój pierwszy Megabass Szklak model Tomahawk F4-610GT3 Shiryu w praktycznie fabrycznym stanie.Klasyka gatunku,a wykonanie bajka.Pierwsza próba na Drużnie 29-30/12/2015 dam znać jak to wygląda w praktyce Edytowane 22 Grudnia 2015 przez rothen 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Machnij słowo: jakie to ma parametry bo nie chce mi się szukać. (muszę wiedzieć już dzisiaj czy będę ci wyrywał z ręki nad wodą ... a nie wykluczone, że popływamy razem? ) Edytowane 22 Grudnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Tak na szybko z opisu wędki to ciężar wyrzutu 3/8-1oz linka 8-22 lb ,dzielony dolnik w piance ,jakieś wymalowane smoki na blanku i chyba nazwisko designera Wędkę miałem w łapkach dosłownie 30 minut,wszystko w biegu.Teraz jest w tubie w samochodzie. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Piszesz w czasie jazdy:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nie.Wędka dojechała pod koniec mojej pracy,dlatego były tylko szybkie oględziny i do domu.W samochodziem Berlingo XTR mam bagażnik wewnętrzny m.in na wędki i tam sobie do jutra poleży Piszesz w czasie jazdy:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak na szybko z opisu wędki to ciężar wyrzutu 3/8-1oz linka 8-22 lb ,dzielony dolnik w piance ,jakieś wymalowane smoki na blanku i chyba nazwisko designera Wędkę miałem w łapkach dosłownie 30 minut,wszystko w biegu.Teraz jest w tubie w samochodzie.To pod "gumowanie" będzie kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Myślę że z Daiwą Millionaire HL103L SSS Ringa będzie idealne combo To pod "gumowanie" będzie kozacko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wprawdzie pytanie bardziej pod korbę w moim przypadku , ale czy ktoś coś mógłby na temat http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=6295i ewentualnie http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=6296 ? Cena fajna do Wigilii i kolorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wprawdzie pytanie bardziej pod korbę w moim przypadku , ale czy ktoś coś mógłby na temat http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=6295i ewentualnie http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/product&product_id=6296 ? Cena fajna do Wigilii i kolorek ...Podłączę się pod pytanie w zakresie całej tegorocznej nowości, czyli serii Hyuga. Czy ktoś z Was miał te kijki w ręku, jakieś wieści z wykorzystania nad wodą? Jako budżetowy kij może też zaskoczyć przyjemnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi