homax Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Proszę o pomoc szanownych forumowiczów. Jakiś czas temu (około rok) ktoś z użytkowników sprzedawał na giełdzie jb.wodorozcieńczalne farbki do malowania woblerów. Były w plastikowych pojemniczkach z żółtym wieczkiem.. Kupiłem wtedy pewną ilość, jak mi się wydawało "na lata"! A tu się kończą.. Mam pytanie: Kto je sprzedawał?Z góry dziękuję za pomoc. Wodom Cześć. Sławek Przepraszam. Pomyliłem działy. Proszę Moda o przeniesienie do działu: Lurebuilding. Nie ma problemu. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez MarcinZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Rudi75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dzięki Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi