lukomat Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Co ja bym dal, zeby te lososie mozna bylo lapac w Szkocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Co ja bym dal, zeby te lososie mozna bylo lapac w Szkocji... Luko, chyba jednak lepiej mieć atlantyki pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Lepiej miec atlantyckie niz nie miec wcale. Niestety jesli chodzi o walczenosc to pacyficzne sa o niebo lepsze. Pisze wlasnie relacje z wyprawy. Moze Remek wrzuci na glowna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Lepiej miec atlantyckie niz nie miec wcale. Niestety jesli chodzi o walczenosc to pacyficzne sa o niebo lepsze. Pisze wlasnie relacje z wyprawy. Moze Remek wrzuci na glowna strone Hmm no to nie wiem czemu pacyficzne są nazywane przez specjalistów od łososi ... ścierwem.Wiele osób, które jeździ za jednymi i drugimi, stwierdza że to właśnie atlantyk jest rybą waleczniejszą i bardziej szlachetną. Z pacyfików jedynie gorbusze miałem okazje łowić i na ich waleczność nie mogę narzekać - świeże wściekłe ryby, ale atlantyki zdecydowanie przewyższały je wytrzymałością. Małe mam doświadczenie w tej materii i mogę oczywiście się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Nazywaja lososie scierwem? Moge im tylko wspolczuc straconego czasu... i kasy. Zreszta napisze wszystko na ten temat w artykule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukomat
Co ja bym dal, zeby te lososie mozna bylo lapac w Szkocji...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi