Skocz do zawartości
  • 0

Brda w Bydgoszczy

Gość

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Remku, jak zapewne już wyczytałeś, o tej porze na Brdzie niestety panuje ogromny ruch na Brdzie, głównie spowodowany treningami kilku klubów wioślarskich oraz kajakarskich zlokalizowanych na tym odcinku rzeki. Jeśli dałoby radę nawiązać w tej sprawie kontakt urzędem miasta Bydgoszczy i grzecznie poprosić te kluby o zaniechanie treningów na wodzie chociaż na jeden dzień, to komfort łowienie na pewno znacznie wzrośnie, pływanie kilku łódek na raz, w tym trenera z megafonem na motorówce co 15 minut jest naprawdę uciążliwe :)

Raczej nierealne.Ale od śluzy(most Focha)do wiaduktu kolejowego(za Astorię) i od Tesko w dół jest spokojniej.Da się połowić.

• Like 1

• 0

Ja mam 300 metrów do starówki,do Wyspy Młyńskiej,ale nie wiem czy nie będę persona non grata,bo się ciskam na forum :)  Jakby co zrobię zwiad w odpowiednim czasie i zrobię filmik dla przyjezdnych.

Michał większy luzik bo ... napięcia wywołują bóle kręgosłupa. Mówię całkiem serio. Luzik ... masz swoje zdanie i tyle. Wszyscy mają mówić jednym głosem? Daj luzik ... W Bydgoszczy Ciebie widzę.

• Like 5

• 0

Jutro, tj. 24.03.2016 ruszamy z rejestracją na pierwszą imprezę - Street Fishing extreme 2016 - Bydgoszcz! Dokładnie o godzinie 12:00. 

Przypominamy klika słów kluczowych - serce Bydgoszczy, Brda, dynamika, energia i dobra zabawa. W tym roku zadania ... wyznaczamy dynamicznie. Nikt do końca nie będzie wiedział co i kiedy trzeba zrobić by ... otrzymać dodatkowe punkty. Sytuacja może zmieniać się z sekundy na ... sekundę ... Jesteście na to gotowi?

Bydgoszcz_small.jpg

• 0

znalazlem pokoj za 79zl a sa tez tansze a w okolicy inne hotele po 150 zl wiec polowa taniej a pokoje naprawde niezle mysle ze nie tezeba byc kierownikiem ja jestem tylko wulkanizatorem i daje rade sie kimnac za 80 zeta :D

znalazlem tez jakies pokoje dla robotnikow po 30 zeta ale...

wole jednak dorzucic kilka groszy

link wrzucilem bo może akurat ktos skorzysta

pozdrówka ;)

Edytowane przez Adam L.

• 0

Jak by trzeba bylo przyjezdnym cos pomóc, to ja jestem pod tel.

Dla chętnych na pw.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Super nawet w dzisiejszych czasach można spotkać ludzi bezinteresownych budujące. :)

Wiecie panowie że już od ponad roku działa pracownia wędkarska, Fishingpole.eu

sam byłem zaskoczony nie wiedziałem że w Bydgoszczy ktoś robi wędki na zamówienie.

Plotka głosi że są solidni, zastanawiam nad wędką na szczupaka rzecznego podobno w blankach

istnieje środkowa półka wiec z ceną nie powinno być aż tak strasznie.

Może ktoś kto ma doświadczenie mógł by mi wstępnie doradził jakiego blanku szukać długość 3.0m

cw30g ,może do zawodów by się udało zrobić. Bardzo był bym wdzięczny za poradę.

• 0

Ja dzisiaj zrobilem szybki 2h wypad i niestety znów na zero, coś raz zaatakowało woblerka jakieś 2m od brzegu i to był jedyny kontakt z rybą, nawet nie wie co to był za "potwór" :-P

Tak z innej beczki, przechodzień-wędkarz który przystanął pogadać mówił że wczoraj po miejskim odcinku Brdy grasował patrol PSR co jest raczej rzadkością :-) ale cieszy ;-)

Wysłane z mojego Letv X500

• 0

Nocą to i płytko stoją w niejednym miejscu, ale fakt, można bez sensu biczować wodę całą noc nie znając odpowiedniego odcinka, a kawałek dalej można ładne kluski dorwać blisko siebie. Szkoda tylko, że większość leci w zielsko i tyle się widziało swoje PB :)

• Like 1