Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Remek: zdradzisz ilu chętnych się zapisało? Powyżej setki Natomiast limit jeszcze nie został osiągnięty. Zachęcam do zapisywania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dziś byłem na testowaniu nad rzeką.Ryby żerowały.Bolenie zaganiały ukleję,widziałem kilka okonków za moimi woblerami i szczupaczek około 50cm. Na niemiejskim odcinku płynęły stada jazi na tarło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 @Taps wielkie dzięki za relację z "oka" cyklonu Za ponad miesiąc będzie się działo na naszej imprezie. Aż jestem ciekawy ile i co połowią uczestnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 register Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzisiaj klenik 42cm na miejskim odcinku. Niestety foto nie nadaje się do publikacji tutaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wczoraj jeden szczupaczek 60-65cm z górnego streetowego odcinka.21.05 będą zawody GP okręgu na miejskim odcinku.Chyba będę, to zdam relację. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Trochę kiepska woda się ostatnio zrobiła.Tak niskiej Brdy jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Trochę kiepska woda się ostatnio zrobiła.Tak niskiej Brdy jeszcze nie widziałem.Dobra jest,za 10 dni pojawi się chruścik,będą oczkować... Na wysokiej nie chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Czyli zabierać tez muchówkę...? Nie mogę sie doczekać, żeby się poznać z tą Waszą Brdą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @wepster bardzo dobry kierunek! Rozumiem, że będziesz na imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No raczej! Będziemy z Jowitą na miejscu jeszcze przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No raczej! Będziemy z Jowitą na miejscu jeszcze przed Tobą Ha, ha, ha ... widzisz ... całkowicie mi się pokiełbasiło w głowie ale to tak jest z tymi nickami .... Kamil, nie rozpoznałem Ciebie. Nie było kawy od rana a śpiew ptaków mnie obudził o 4:00 ... Woda w Brdzie się nagrzewa ... będzie pięknie jestem tego pewien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No raczej! Będziemy z Jowitą na miejscu jeszcze przed Tobą Już na was czekamy i zastanawiam się jakie alko kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Już na was czekamy i zastanawiam się jakie alko kupić I weź tu człowieku na ryby do kolegi pojedź Ja Cię przejrzałem! niby wodę pokaże dzień wcześniej, że poopowiada na co i gdzie i uchla na koniec, żeby nic nie pamiętał na zajutrz i jeszcze w osłabionej firmie Marcin, Ty się nie zastanawiaj jaki tylko ile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No, no, no...zapowiada się ciekawie...aż grzechem byłoby nie podjechać...:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 I weź tu człowieku na ryby do kolegi pojedź Ja Cię przejrzałem! niby wodę pokaże dzień wcześniej, że poopowiada na co i gdzie i uchla na koniec, żeby nic nie pamiętał na zajutrz i jeszcze w osłabionej firmie Marcin, Ty się nie zastanawiaj jaki tylko ile! Taki był plan ale widzę że to nie wypali więc może podpiłuję Ci kije jak pójdziesz spać żeby przy rzutach pękały A alko?Pierwszy jakiś dobry,a jak już faza będzie to byle co,aby sponiewierało :D:D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ehh, czyli standardowo... Brdo, patola przybywa! Wrzucili byście jakieś fotki wiosennej aury nad rzeczkę żeby ten wątek jakimś kolorowszym uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERT666 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Mało wody jak na tą porę. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERT666 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Expertfloat Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Wczoraj w nocy byłem w mieście. Łowiłem ciężko jak zwykle, Kleniowe woblery 5-6 cm. Przeorałem swoje miejscówki i na razie bez brania. Spławikowcy łowili wczoraj pierwsze kleniki, więc to kwestia tygodnia jak zacznie kleń brać nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Wieści z wczoraj - łowi się już powoli. Będą zdjęcia ze zdobyczami jak tylko autor wyrazi zgodę. Brda się rusza Prośba do miejscowych - wrzucajcie proszę info co się dzieje. Nawet zdjęcia bez ryb będą pomocne by pokazać przyjezdnym rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dziś wybiore się w kilka miejsc i pokaże Wam Brde moim okiem. Może Wam się spodoba. Wysłano , tak po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukastrance Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzisiejszy 3h wypad trochę pod kątem zdjęć... dla niezdecydowanych na majową imprezę tak na zachętę :-P Bardziej miejskiego odcinka już nie ma ;-) Bardzo mnie zaskoczyło to że udało mi się dzisiaj złowić małego rozbujnika w kropki! Pierwszego w życiu tak na marginesie ;-) jednak zdjecia nie będzie bo brakuje mu trochę centymetrów to forumowego minimum... Wysłane z mojego Letv X500 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 już widzę 2 miejscówki na zawody, kolego lukastrance brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ilonaa Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Panowie pomóżcie w tym wątku, łodka na Brdyujście potrzebna http://jerkbait.pl/topic/72985-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-ok-4-metry-pomocy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Panowie pomóżcie w tym wątku, łodka na Brdyujście potrzebna http://jerkbait.pl/topic/72985-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-ok-4-metry-pomocy/ Mały off-top ale będziesz na imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta
Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi.
Top użytkownicy dla tego pytania
110
65
64
52
Popularne dni
21 Kwi
28
30 Maj
17
5 Lis
16
20 Maj
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Marcin1 110 odpowiedzi
Taps 65 odpowiedzi
Cwaniak 64 odpowiedzi
rav_id 52 odpowiedzi
Popularne dni
21 Kwi 2016
28 odpowiedzi
30 Maj 2018
17 odpowiedzi
5 Lis 2015
16 odpowiedzi
20 Maj 2018
14 odpowiedzi
Popularne posty
spinn76
Serce Borów Tucholskich. Woda podwyższona mocno. Praktycznie brzegi , zakręty rzeki gdzie są łąki wszystko pozalewane. A wiatr taki że chce mi łeb urwać. Ale miłość do pstrągów przezwyciężą wszystko.
Cwaniak
W końcu wybrałem się nad nasza Brdę.Głównym celem były klenie toteż zacząłem od smużaków. W trzeciej miejscówce po przeciwległym brzegu mam ładne branie i od razu widać że nie jest to mała ryba.Przy p
Taps
Odwiedziłem dziś kilka miejscówek.Woda niska,mętna,ryby aktywne.Były dwa klenie i sporo okoni.Największy na foto.
Opublikowane grafiki
884 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi