Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ilonaa Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nie, ja łowie tylko ukle dla naszych kotów przystaniowych:) Mogę zaproponować darmowe przejażdżki rowerami wodnymi za około miesiąc. No i jakby ktoś chciał niewymagający nocleg podczas imprezy -*Brdyujscie- to mogę pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na szczycie tej wyspy był dołek.Złowienie z niego 5 sandaczy na woblery trociowe w ciągu 1,5 godziny nie było problemem.Teraz to zupełnie inna rzeka ,niż 15 lat temu.Ale nie gorsza-inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na szczycie tej wyspy był dołek.Złowienie z niego 5 sandaczy na woblery trociowe w ciągu 1,5 godziny nie było problemem.Teraz to zupełnie inna rzeka ,niż 15 lat temu.Ale nie gorsza-inna. Dokładnie przy tym moście mamy zlokalizowane Biuro Zawodów Na tym zielonym placu co go tutaj nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na Wyspie Młyńskiej Fajne miejsca tuż pod nosem biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja z kolei dziś kilka godzin spędziłem na odcinku od Ludwikowa do mostu kolejowego, głównie w okolicy mostu granicznego Brdy górskiej i nizinnej. Klenie są, tylko coś mało chętne do współpracy dzisiaj były, za to na jiga udało się wyjąć pstrążka 15-20 cm. Koło cypla jak często o tej porze roku dawał o sobie znać Pan Bolesław. Na kwadracie miałem ścinkę, też typowo Potem przeniosłem się na odcinek bardziej miejski i w pół godziny udało się wyjąć kilkanaście okoni. Rozmiarem nie powalały, ale fajnie wiedzieć, że w końcu ruszyły na dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na Wyspie Młyńskiej Fajne miejsca tuż pod nosem biura My mamy lokalizację na Placu Teatralnym obok mostu na ul. Mostowej. Setki ludzi będzie przechodziło tamtym traktem. Będziemy na pewno widoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dobrze, że mowisz, bo bym robił z siebie debila czekając na wszystkich na wyspie A na Placu Teatralnym, to chyba jeszcze żadnej imprezy nie widziałem. Zawsze to jakaś nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na Wyspie jest impreza rodzinna dla dzieci Bajkowa Bydgoszcz. Oj ludzi jak mrówek ale atrakcja dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Super! Widze tereny Łuczniczki i ... szpital - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Hotel Słoneczny Młyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Łuczniczka tak szpital nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tu zmora wędkarzy. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A tu klenik 35 cm Dziś to tyle, jutro coś z innego odcinka rzeki. Wypad godzinny, więcej zdjęć niż wędki. Moderatora proszę jeżeli to problem o scalenie zdjęć w jeden post. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Żaba jutro postaramy się o coś większego na zachętę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No postaramy sie.....ryby z rana jak śmietana , czy jakos tak hihi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) No niestety, nie udało się niczego okazałego wyjąć do zdjęcia. Jedynie po kilka niedużych okoni. Ale jak na Street Fishingu ktoś wyjmie koło Mostowej szczupaka koło 90 cm z fioletowym kopytkiem w paszczy, to @Frogerset chętnie je odzyska... Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Marcin1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tyczkasport1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Teraz przechodząc przez most koło Tesco wyszedł kleń około 10-15 m od brzegu kilkakrotnie próbował zbierać z powierzchni ale za każdym razem była to łuska z kwiatu topoli i po chwili zaczynała się wynurzać widocznie nie posmakowało ;-) Jako ciekawostka nie był wcale mały bo w granicach 40-45cm mógł mieć :-) Życie się budzi pełną parą :-) Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez tyczkasport1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No to chyba będzie trzeba zajrzeć:-) Może w weekend się uda. Przejeżdżałem dzisiaj nad Brdą i faktycznie trochę wody mało ale to chyba taka pora:-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jakieś newsy z Brdy? Raport weekendowy? Dajcie znać co w wodzie "piszczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Brda w Bydgoszczy, czyli wędkarstwo w sercu miasta
Piękna rzeka i jej otoczenie sprzyjają wędkarzom, chętnie poznam Wasze doświadczenia, pomysły i uwagi.
Top użytkownicy dla tego pytania
110
65
64
52
Popularne dni
21 Kwi
28
30 Maj
17
5 Lis
16
20 Maj
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Marcin1 110 odpowiedzi
Taps 65 odpowiedzi
Cwaniak 64 odpowiedzi
rav_id 52 odpowiedzi
Popularne dni
21 Kwi 2016
28 odpowiedzi
30 Maj 2018
17 odpowiedzi
5 Lis 2015
16 odpowiedzi
20 Maj 2018
14 odpowiedzi
Popularne posty
spinn76
Serce Borów Tucholskich. Woda podwyższona mocno. Praktycznie brzegi , zakręty rzeki gdzie są łąki wszystko pozalewane. A wiatr taki że chce mi łeb urwać. Ale miłość do pstrągów przezwyciężą wszystko.
Cwaniak
W końcu wybrałem się nad nasza Brdę.Głównym celem były klenie toteż zacząłem od smużaków. W trzeciej miejscówce po przeciwległym brzegu mam ładne branie i od razu widać że nie jest to mała ryba.Przy p
Taps
Odwiedziłem dziś kilka miejscówek.Woda niska,mętna,ryby aktywne.Były dwa klenie i sporo okoni.Największy na foto.
Opublikowane grafiki
884 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi